Koncentrált egészség szervezetünk teljes védelmében

Feltöltve: 2014. június 8.

Új, koncentrált, magas beltartalmi értékű, energiaszegényített növényi reformélelmiszerek!

A zsírszegényített olajosmag-őrlemények a hidegen sajtolás során képződő, élelmi rostban, értékes fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék nagy teljesítményű őrlőgépekkel megőrölt formái (rostos őrlemények). A magas színanyagtartalmú élelmiszerek antioxidáns tartalmuk révén erősíthetik immunrendszerünket, segíthetnek a rák elleni harcban. Felvehetik a harcot a szív védelmében, cukorbetegség ellen és a rákmegelőzés terén, de az idősödési folyamatok ellen, a bőrünk és szemünk védelmét is szolgálják. 

 

A formulák jelentősége és élettani hatásai –
a korszerű táplálkozástudományi ajánlások ismeretében

 

Jelentőségük abban áll, hogy értékes anyag tartalmuk – élelmi rost, fehérje, B-vitaminok, kalcium, kálium, magnézium, foszfor, vas, mangán, cink, réz, szelén, stb – mintegy másfél-kétszeres, mint a teljes olajtartalmú (zsíros) magvaké, tehát egyfajta sűrített élelmiszereknek minősülnek. Esszenciális zsiradéktartalmuk ugyan kisebb (8-12 %), mint az eredeti magvaké, de hasznos zsírsavaik így is kifejtik előnyös hatásukat, emellett a bélrendszerben nem képeznek zsíros masszát, előnytelen „biofilmet”.

Kiemelt élettani szerepük miatt egyes táplálkozástudományi ajánlások az energiaszegényebb olajos mag liszteket ajánlja kenyerek, pékáruk, pástétomok, fasírtok készítéséhez, illetve levesekbe, főzelékekbe, készételbe, pépes állagú élelmi anyagokhoz keverve, a beltartalmi érték fokozása (komplettálás, kiegészítés) érdekében.

Zsírszegényített formájukból adódóan alkalmazható súlycsökkentő diétákhoz, cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák, bélbetegségek esetén is. Nők, férfiak, idősek, gyermekek, sportolók, fizikai és szellemi munkát végzők hasznos tápanyagforrása.

Ételallergiások, vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlhatók, mivel tejfehérje-, tejcukor-, tojás-, szója-, glutén- és adalékanyagmentesek. A termékek hozzáadott cukrot, sót, ízesítőket sem tartalmaznak. Alacsonyabb zsírtartalmuk révén sokkal kevésbé avasodnak, eltarthatóságuk a gyártástól számítva: 6 hónap.

Általános betegségmegelőző tulajdonságúak, alkalmasak élelmiszerek, készételek fehérje-összetételének javítására, B-vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem- és rosttatalmának emelésére.

A termékeinkhez használt nyersanyagok döntő része hazai termőföldből származik, a termékek hazai munkaerővel készülnek és elsődleges céljuk a hazai egészségi állapot és tápláltság javítása.

Okos Magos termékek – önálló őrlemények, nem kevert

 

zsírszegényített Okos Magos Szezámmagőrlemény (nők, gyerekek, változó korban lévők, idősek, számára) Összetétele: Fehérje: 45-47%, Zsír: 12-14%, Élelmi rost: 8-9% 
A csontok egészségének a megőrzését segítheti az OKOS MAGOS SZEZÁMMAGŐRLEMÉNY. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

zsírszegényített Okos Magos Tökmagőrlemény (férfiak, gyerekek, sportolók, idősek számára, valamint a kifáradási szindróma jelenléte esetén) Összetétele: Fehérje: 54-56%, Zsír: 10-11%, Élelmi rost: 3-3,5% 
Az OKOS MAGOS TÖKMAGŐRLEMÉNY magas fehérjetartalma támogathatja izmaink működését. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

zsírszegényített Okos Magos Lenmagőrlemény (szív- és érrendszeri betegek, bélbetegek, nők, idősek számára.) Összetétele: fehérje: 33-36%, zsír: 8-9%, élelmi rost: 9-10%, ómega-3 tartalom: 4-5%
Az emésztőrendszerünk működésének támogatását, méregtelenítést szolgálhat az
OKOS MAGOS LENMAGŐRLEMÉNY.  
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

mandula magas fehérje és ásványi anyag tartalmú, a szezámmag magas kalciumtartalmú, a lenmag értékes omega-3 forrás

Zsírszegényített Okos Magos Pirosszőlőmag-őrlemény: rákmegelőzés, antioxidáns hatás, oligomer proantocianidin – OPC -, és rezveratrol tartalom, öregedési folyamat fékezése, szív és érrendszeri betegek, bélbetegek számára, koleszterincsökkentés, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása, zsírégetés-zsírmobilizáció, stroke-ellenes hatás, visszeres és aranyeres panaszok csökkentése, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás.
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Homoktövismag-őrlemény: rákmegelőzés, antioxidáns hatás, szív- és érvédelem, koleszterincsökkentés, nyomelem pótlás, béltisztítás, bélregeneráció, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása, bioflavonoid és proantocianidin forrás, zsírégetés-zsírmobilizáció, stroke-ellenes hatás, visszeres és aranyeres panaszok csökkentése, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Homoktövishús-őrlemény: rákmegelőzés, antioxidáns hatás, karotinoidforrás, szív- és érvédelem, vas-és nyomelem pótlás, gyomor- és nyombélvédelem, béltisztítás, bélhám-regeneráció, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása, zsírégetés-zsírmobilizáció, stroke-ellenes hatás, visszeres és aranyeres panaszok csökkentése, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás.
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Feketeribiszkehús- és magőrlemény: rákmegelőzés, antioxidáns hatás, szív- ér és bélvédelem, vas és mikroelem pótlás, flavonoid, karotinoid és polifenolforrás, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása, zsírégetés-zsírmobilizáció, stroke-ellenes hatás, visszeres és aranyeres panaszok csökkentése, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Pirosribizlihús- és magőrlemény: rákmegelőzés, antioxidáns hatás, szív- ér és bélvédelem, vas és mikroelem pótlás, flavonoid, karotinoid és polifenolforrás, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása, zsírégetés-zsírmobilizáció, stroke-ellenes hatás, visszeres és aranyeres panaszok csökkentése, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!
 

A pirosribiszke  a szív- ér és bélvédelem fegyvere lehet, míg a magas antioxidáns tartalmú feketeribiszke rákmegelőzést támogathat

Okos Magos Piros Almarost őrlemény: a hazai almafajták piros héjában és a héj alatti rétegben lévő aktív antioxidánsokat, polifenolokat és flavonoidokat tartalmazza. A nyersanyagok héjának, magházának, magjának és kipréselt, magas pektintartalmú húsának felhasználásával készülő száraz, szénhidrátszegényített (alacsony természetes cukortartalmú) őrlemény. Antioxidáns hatású, emésztéskönnyítő, béltisztító, a bélflóra szaporodást segítő, fogyókúrákba beilleszthető, magas ballasztanyag tartalmú növényi élelmiszer. 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Reform-Almachips (héjas almalapkák, 100 g): zamatos, édes hazai (dél-magyarországi) almafajták felhasználásával készülő, ropogós almahéjat, a héj alatti almahúsréteget és héjas almaszeleteket is tartalmazó édes csemege. Antioxidáns hatású, lúgosító, ásványi anyag- és vitaminforrás, éhségérzet csökkentő, teltségérzet növelő hatású. Segít az egészségtelen édességekről való leszokásban is, a gyermekek egyik kedvencévé is válhat. Íze a valódi régi zamatos almafajtákra emlékeztet. 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

 

Az olajosmag-, színes gyümölcs-, és rost-őrleményekből a következő
Okos Magos formulák készülnek,
meghatározott arányú keverés révén 

 

Okos Magos Női Formula: értelemszerűen a női szervezet számára fontosabb szezámmagőrlemény dominál, kisebb mennyiségű tökmag- és lenmagőrlemény kíséretében, így – együttesen – a csont- és porcvédő hatás nagyobb, egyúttal a bél, a szív- és keringés védelme is támogatást kap. Az idegrendszert is erősíti, valamint azagyműködést serkenti, a tökmag magasabb foszfortartalma miatt, emellett értékes fehérjéket, rostokat és vitaminokat tartalmaz. Energiaszegényebb jellegéből adódóan rendszeres, mértéktartó fogyasztásakor nem jellemző a súlynövekedés.
OKOS MAGOS NŐI FORMULA a hölgyek egészségéért. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Diéta Plusz Formula: elsősorban fogyni vágyóknak, szív- és érrendszeri betegeknek, cukorbetegeknek ajánlott, illetve bélrenyheséggel, székrekedéssel küzdőknek. Hasznos a rákbetegségek megelőzése érdekében is. Fogyasztása magasabb folyadékbevitelt is igényel. A lenmag értékes nyálkaanyagait, fehérjéit, kisebb mennyiségű szezám- és tökmagliszttel párosítva igen jó mikroelem bevitel érhető el, ugyanakkor a diétás hatás is optimális. Teltségérzést fokozó, vércukorszint beállító, koleszterinszint csökkenést támogató anyagokat tartalmaz, ugyanakkor a fehérjetartalma révén a minőségi szövetek (izomzat) leépülése elkerülhető, kisebb energiatartalma a súlycsökkentés eszköze. Mivel a termékben marad kisebb mennyiségű természetes zsiradék (főként omega-3), így a jojó effektus is elkerülhető a fogyókúrák során. Aki a fogyókúrák során, vagy a fizikai aktivitás miatt további fehérjéket szeretne biztosítani szervezetének, a Diéta Formulához tehet kevés Okos Magos natúr, zsírszegényített tökmagőrleményt. 
A fogyáshoz, vércukorszint beállításhoz, koleszterinszint csökkentéshez segítséget jelenthet az
OKOS MAG
OS DIÉTA PLUSZ FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Ízületi Formula: A termék nagyobb részt barnaköleslisztet tartalmaz, szezámmaglisztet (zsírszegényített) és lenmaglisztet (zsírszegényített) is kevertünk hozzá, a termék a porcépülést és csontvédelmet segíti. A barnakölesliszt kovasav tartalma serkenti a porcok, ízületek védelmét, a kötőszövetek, érfalak, bőrszövet rugalmasságának fenntartását, védi a hajszálereket, részt vesz a haj és köröm állapotának, szilárdságának megtartásában és egyéb regenerációs folyamatokban. A barnaköles vagy vadköles a hántolt aranyköleshez képest jóval magasabb beltartalmi értékkel bír, rosttartalma védi a bélrendszert, szerepet kaphat a méreganyagok megkötésében is. A szezámmagliszt a termék kalcium- és nyomelemtartalmát emeli (csontvédelem), a lenmag a bélben történő felszívódási egyensúly kialakításában vesz részt. Rendszeres fogyasztása javasolható, nyersen, készételbe keverve 2-3 teáskanállal. 
Ízületeinek, porcainak rugalmasságát segíthet javítani az OKOS MAGOS ÍZÜLETI FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson!

A női csontokat megvédheti a Női formula
fogyást támogathatja a Diéta Plusz formula 

Okos Magos Szem Formula: Az előzőekben felsorolt, speciális növényi színanyagtartalmú őrlemények adott arányú keveréke. Mennyiségi sorrendben: pirosszőlőmag-, ribiszke-, homoktövismag és homoktövishús-őrleményt tartalmaz. Célzottan a szem finom hajszálereinek védelme, a szem- és látásproblémák megelőzése érdekében került kifejlesztésre, a keverék flavonoid, karotinoid, lutein, zeaxantin és egyéb hasznos érvédő, gyökfogó (UV-sugárzás ellen védő) anyagai serkentik a szem finom hajszálereinek a védelmét, az éleslátás megőrzését, egyes szemproblémák megelőzését. A test egyéb hajszálereinek védelmét is szolgálja (pl. agyban, ízületek környékén, stb.) 
Szemünk védelme, a hajszálerek egészsége érdekében segíthet az OKOS MAGOS SZEM FORMULA.  Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Férfi Formula: magas tökmagőrlemény aránnyal, kisebb szezámmag- és lenmagőrlemény tartalommal. Alkalmas a fehérjeszükséglet hatékony fedezésére (fizikai munka, férfiak gyorsabb anyagcseréje), az agyi-idegi rendszer erősítésére, acsontvédelemre (szezámmag révén), szív-és érrendszeri védelemre (lenmag révén). Hasznos a bélrendszernek. Az elhízásban nem játszik szerepet, az izomműködést és az izomszövetek megtartását segíti. 
Speciálisan a férfiak igényét elégíti ki az OKOS MAGOS FÉRFI FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Sport Plusz Formula: Nehéz fizikai munkát végzők, sportolók, magasabb számára kifejlesztett termék, tökmagőrlemény-dominanciával, kisebb mennyiségű szezámőrleménnyel. Ez a formula nem tartalmaz lenmagőrleményt. Fehérje- és foszfortartalma az izomtömeg megtartásátnövelését segíti. Rostanyagtartama viszonylag kisebb, fehérje- kalcium, magnézium, foszfortartalma magasabb. Alkalmas gyermekek, fiatalok szükségleteinek fedezésére is, mennyiségtől függően.
sportoláshoz, izomtömeg növeléshez segítséget jelenthet az
OKOS MAG
OS SPORT FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Antik Formula: földimandulaliszt amarantliszttel: komplettált, gluténmentes, magas tápértékű őrlemény-keverék, amely alkalmas általános betegségmegelőzőtáplálkozást folytatók, fogyni vágyók, szív- és érbetegek, gyomor-, bél- és epebetegek, cukorbetegek, lisztérzékenyek vagy egyéb étel-intoleranciában, allergiában szenvedők számára. Hasznos várandós anyák, sportolók, gyermekek, vegetáriánusok számára is.Segíti a szervezet megerősödését, roborációját, emellett könnyen feldolgozható a szervezetben. A földimandula különlegesen magas beltartalmi értéke miatt „extra-teljesítőképességet” biztosít, melyet az amarantliszt vas, kalcium, magnézium és nyomelemtartalma hatékonyan kiegészít, a rosttartalmuk pedig a bélrendszeri tranzitidőt csökkenti. Kevés mézzel, aszalvánnyal, édesítéssel, házi „marcipángolyók” formázhatók belőle, vagy felhasználható süteményekhez, krémekhez. Adható müzlihez, joghurtokhoz de sós ízkarakterű készételekhez is a tápérték növelése céljából. A terméket hasznos forrázni fogyasztás előtt (vagy forró készételbe keverni), jobb emészthetősége érdekében.
A szervezet megerősödését segítheti az OKOS MAGOS ANTIK FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

A Rost Formula méregtelenítő, emésztéskönnyítő hatású lehet 
 

Okos Magos Rost Formula, almamagházporral (édes, nem préselt): szív- és érrendszeri betegek, emésztőszervi betegek, felnőttek és idősek számára. Antioxidáns hatású, emésztéskönnyítő, béltisztító, a bélflóra szaporodást segítő, fogyókúrákba beilleszthető, magas ballasztanyag tartalmú növényi élelmiszer. Kellemes édes íze miatt jól használható sütemények tésztájának édesítésére, egyben a tésztaféléket egészségesebbé is teszik. Hazai almafajták magházának, magjának felhasználásával készülő száraz őrlemény. A keverék hozzáadott zsírszegényített lenmaglisztet is tartalmaz, a bélvédő hatás erősítése érdekében. 
Emésztőrendszerünk működését segítheti az OKOS MAGOS ROST FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Prebi-Rost Formula: cukorréparost (cukorszegényített) biocsicsókainulinnal. A cukorréparost szinte minden rostfajtát magában hordoz (cellulóz, hemicellulóz, pektin, lignin). Speciális elágazású ballasztanyagai révén segíti a teltségérzés fenntartását, a fogyókúrákat, a vércukorszint egyensúlyát, a székrekedés megelőzését, a bélproblémák elkerülését. Jelentős vízmegkötőképessége révén méregtelenítő, koleszterincsökkentő hatású. Kenyerekhez, pékárukhoz adva a termékek öregedését lassítja. A hozzáadott biocsicsóka inulin prebiotikus, speciális bélvédő, hasznos bélflóra tápláló hatást kölcsönöz a keveréknek. Ételbe, italba, kenyértésztába kis mennyiségben keverve alkalmazzuk. 
Fogyókúrához, méregtelenítéshez, koeszterincsökkentéshez használható az OKOS MAGOS PREBI-ROST FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Zsírszegényített Okos magos Protein Plusz Formula: Kendermag-őrlemény (fehérjenövelés, ásványi anyagok, emésztés) 
Más növényi fehérjék hatékony kiegészítését szolgáló, az erőnlét növelését elősegítő növényi termék. A kendermag értékes fehérjéi, ásványi anyagai és vitaminjai segítik a sportolók, fizikai munkát végzők teljesítményének megtartását. A termék hántolatlan kendermagból készül, így rosttartalma is előnyösen hat a szervezetben.
Értékes, esszenciális aminosavakat tartalmaz, támogathatja izmaink működését az OKOS MAGOS PROTEIN PLUSZ FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos magos Komplettáló Formula: Amarantmag-őrlemény 
(fehérjekiegészítés, gluténmentes diéta) 
Az amaránt anyagai hatékonyan kiegészítik más gabonák és olajos magvak értékét, így alkalmas levesekben, főzelékekben, pástétomokban, fasírtokban és müzlikben a fehérjeérték kiegészítésére. Jellemző magasabb lizintartalma, a gabonákhoz képest.
Értékes lizintartalmú, kalciumban gazdag az OKOS MAGOS KOMPLETTÁLÓ FORMULA.  Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Az egyes formulák egymással is kombinálhatók, azaz például egy női szervezet számára reggel a Női Formula, este a Diéta Plusz javasolható. Férfiaknál hasonlóképpen reggel ill. délben a Férfi vagy Sport Plusz formula, este a Diéta Plusz lehet hasznos. Az egyes formulák adása tehát köthető napszakhoz, így hatásuk is optimalizálható, egyéni adottságoktól függően. Az Ízületi formula szintén tetszőlegesen adható más keverékekhez, a kovasav jól kiegészíti az olajosmaglisztek előnyös hatásait.

Sportolók számára a Sport Plusz Formula a legelőnyösebb, edzések után a tökmag- és szezámmag- őrlemények anyagainak hasznosulása, beépülése igen hatékonyan zajlik.

Az Antik Formula minden korosztálynak ajánlható, a földimandula kellemes, marcipánra emlékeztető ízét (kevés növényi tejporral, vízzel készítve, mézzel ízesítve) hamar megkedvelhetjük. (Amarantliszt tartalma miatt érdemes forrázni, és állni hagyni 5 percig)

Az említett formulákat hatékonyan kiegészítik a
NÖVÉNYI SZÍNANYAGTARTALMÚ GYÜMÖLCS- ÉS GYÜMÖLCSMAG ŐRLEMÉNYEK
, mint az: 

OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐMAG-ŐRLEMÉNY,
OKOS MAGOS HOMOKTÖVISMAG-ŐRLEMÉNY,
OKOS MAGOS HOMOKTÖVISHÚS-ŐRLEMÉNY,
OKOS MAGOS FEKETERIBISZKEHÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY 

OKOS MAGOS FEKETESZEDERHÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY 
OKOS MAGOS PIROSRIBIZLI HÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY
OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐHÚS ŐRLEMÉNY
OKOS MAGOS SZEM FORMULA,

amelyek hasznos antioxidánsokkal, fiatalító komponensekkel, érvédő anyagokkal egészítik ki az olajosmag-őrlemények hatásait. Rendeléshez, termékleírásért, kérjük kattintson a termék nevére.

pirosszőlő értékes antioxidánsokkal, fiatalító komponensekkel, érvédő anyagokkal a szervezet segítségére lehet 

Az Okos Magos rosttartalmú őrlemények ezeken felül speciális ballasztanyagokat is biztosítanak a szervezet számára (OKOS MAGOS ROST FORMULA és az OKOS MAGOS PREBI-ROST FORMULAvalamint az OKOS MAGOS PIROS ALMAROST ŐRLEMÉNYés legújabb termékünk az OKOS MAGOS TISZTÍTÓ FORMULA).

ADAGOLÁS: Az egyes Okos Magos olajosmag-formulák legalább naponta-kétnaponta használandók, de akár naponta többször is (2-3 alkalommal) fogyaszthatók, alkalmanként teáskanálnyi mennyiségtől egészen az evőkanálnyi mennyiségig. Előnyük, hogy a mennyiség emelésekor nem „ülik meg a gyomrot”, mint a zsíros olajosmag-őrlemények, nem „szappanosodnak el” a bélrendszerben, és nem képeznek zsíros bevonatot, előnytelen biofilmet a vékony- és vastagbélben. Az egyes formulák ezen felül hatékonyabb aminosav-, vitamin- és nyomelem felszívódást tesznek lehetővé, ugyanakkor kímélő rosttartalmuk védi a tápcsatornát.

AJÁNLOTT MINIMÁLIS FOGYASZTÁSI MENNYISÉG AZ ÖSSZES TERMÉKNÉL: Napi 2-3×1 teáskanál fogyasztása, nyersen, müzlibe, joghurtba, készételbe keverve. A mennyiség aktivitástól, egyéni adottságtól függően növelhető napi 2 x 1 evőkanál mennyiségig. Zsírszegény formájukból adódóan sokkal könnyebben emészthetők, mint a zsíros olajosmag-őrlemények.

Konkrét adatok néhány formula esetében (összetétel, mennyiségi sorrendben) 

 

NŐI-formula (fiatal, változó kori és idős nőknek is) Hidegsajtolással zsírszegényített, 250g Összetétele: szezámmag-, tökmag-, lenmagőrlemény
fehérje:          45-47
zsír:                 11-13%
élelmi rost:   7,5-8,5%

FÉRFI-formula Hidegsajtolással zsírszegényített, 250g
Összetétele: tökmag-, szezámmag-, lenmagőrlemény
fehérje:          50-52%
zsír:                 10-11%
élelmi rost:    4,5-5,5%

DIÉTA Plusz formula (fogyókúrás, emésztéskönnyítő) Hidegsajtolással zsírszegényített, 250g Összetétele: tökmag-, lenmag-, szezámmagőrlemény
Fehérje:         38-40%
Zsír:                 9-10%
Élelmi rost:    8-9%

SPORT Plusz formula (sportolóknak, fiataloknak, gyerekeknek) Hidegsajtolással zsírszegényített, 250g Összetétele: tökmag-, szezámmagőrlemény
Fehérje:         52-54%
Zsír:                 10,5-11,5%
Élelmi rost:    4-4,5%

A termékek fényvédő csomagolásban kerülnek forgalomba, minőségmegőrzési idejük: 6 hónap, a gyártástól számítva. A jelzett termékek bevizsgált, engedéllyel rendelkező, vegyszermentes termékek.

Forgalmazó: Pilis-Vet Életmód Bt

Szakmai képviselők:

Tóth Gábor, hűtő-konzervipari technológusmérnök, minőségszabályozó okl. élelmiszer-ipari fejlesztő-mérnök, szakíró, élelmiszer- és táplálkozástudományi előadó, médiakommunikációs tanácsadó (Kossuth Rádió, Napközben).

Tóthné Varga Melitta, hűtő-konzervipari technológusmérnök, min. szab. okl. élelmiszer-ipari fejlesztő-mérnök, környezetvédelmi szakmérnök. Tel.: 0620/772 2220

Rendelésfelvétel: 0620/772 2220 (Melitta)

Email:   info@okosmagos.hu

Honlap: www.okosmagos.hu

            www.okosmagos.hu

            www.rostdoktor.hu

 

Tóth Gábor
okl. élelmiszeripari mérnök, szakíró

Minden jog fenntartva!

Kép: www.morguefile.com
ID-10028791 by Lavoview www.freedigitalphotos.net images Grains_Nuts_Seeds_g267-Pumpkin_Kernels_Isolated_On_White_Background_p28791html.jpg
ID-10039454 by Ambro www.freedigitalphotos.net images Fruit_g104-Redcurrants_p39454html
www.freedigitalphotos.net images by Masterisolated photos Other_Health_and_Bea_g278-Red_Apple_With_Tape_p45047.html

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]