Vitamin, fehérje és ásványi anyag pótlás olcsón a mindennapokban

Feltöltve: 2014. június 8.

Az OKOS MAGOS zsírszegényített olajos mag őrlemények (lisztek) és őrlemény-keverékek jelentősége és élettani hatásai

A zsírszegényített olajosmag-őrlemények a hideg sajtoláskor képződő, élelmi rostban, értékes fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék nagy teljesítményű őrlőgépekkel megőrölt, finomszemcsés formái.
Esszenciális zsiradéktartalmuk jóval kisebb (8-12 %), mint az eredeti magvaké, de hasznos zsírsavaik így is kifejtik előnyös hatásukat. Egyéb értékes anyag tartalmuk (élelmi rost, fehérje, B-vitaminok, kalcium, kálium, magnézium, foszfor, vas, mangán, cink, réz, szelén, stb) ugyanakkor másfél-kétszeres, mint a teljes olajtartalmú magvaké, tehát egyfajta sűrített élelmiszereknek minősülnek. (Magasabb szárazanyag tartalmuk összetétele révén értékesebbnek számítanak.)

 

Kiemelt élettani szerepük miatt számos korszerű táplálkozástudományi ajánlás az energiaszegényebb olajosmag liszteket ajánlja kenyerek, pékáruk, pástétomok, fasírtok készítéséhez, illetve levesekbe, főzelékekbe, készételbe, pépes állagú élelmi anyagokhoz keverve, a beltartalmi érték fokozása érdekében.
Zsírszegényített formájukból adódóan alkalmazható súlycsökkentő diétákhoz, cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák, bélbetegségek esetén is. Nők, férfiak, idősek, gyermekek, sportolók, fizikai és szellemi munkát végzők hasznos tápanyagforrása. Általános betegségmegelőző tulajdonságúak, alkalmasak készételek fehérje-összetételének javítására, ásványi anyag, nyomelem és rosttatalmának emelésére.

 • zsírszegényített Okos Magos Szezámmagőrlemény (nők, gyerekek, változó korban lévők, idősek, számára) Összetétele: Fehérje: 45-47%, Zsír: 12-14%, Élelmi rost: 8-9%
  A csontok egészségének a megőrzését segítheti az OKOS MAGOS SZEZÁMMAGŐRLEMÉNY.Rendeléshez, kérjük kattintson ide!
   

 • zsírszegényített Okos Magos Tökmagőrlemény (férfiak, gyerekek, sportolók, idősek számára, valamint a kifáradási szindróma jelenléte esetén) Összetétele: Fehérje: 54-56%, Zsír: 10-11%, Élelmi rost: 3-3,5%
  Az OKOS MAGOS TÖKMAGŐRLEMÉNY magas fehérjetartalma támogathatja izmaink működését. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

   

 • zsírszegényített Okos magos Lenmagőrlemény (szív- és érrendszeri betegek, bélbetegek, nők, idősek számára.) Összetétele: fehérje: 33-36%, zsír: 8-9%, élelmi rost: 9-10%, ómega-3 tartalom: 4-5%
  Az emésztőrendszerünk működésének támogatását, méregtelenítést szolgálhat az 
  OKOS MAGOS LENMAGŐRLEMÉNYRendeléshez, kérjük kattintson ide!

mandula magas fehérje és ásványi anyag tartalmú, a szezámmag magas kalciumtartalmú, a lenmag értékes omega-3 forrás
 

OKOS MAGOS őrlemény-keverékek, mixek, formulák

A keverékek gyártásának a fő oka az, hogy az egyes olajosmaglisztek önmagukban ugyan igen komoly fehérje-, B-vitamin- ásványi anyag-, nyomelem és rosttartalommal rendelkeznek, mégsem teljes értékűek. Egymással megfelelő arányban kombinálva ugyanakkor értékük magasabb, teljesebb lesz (komplettálás), felszívhatóságuk, hasznosíthatóságuk – egy étkezésen belül – javul. Ez jelentősen megkönnyíti szervezetünk munkáját. Általában két-háromféle maglisztet keverünk egymással.

tökmag– és a szezámmagőrlemény elegyítésével a kalcium, kálium, magnézium, vas, cink, réz, mangán, szelén stb felszívódása javítható, a fehérje komplettálás révén a limitáló aminosavak mennyisége növelhető, a fehérjeérték emelhető. A szezámmag magas kalciumtartalma a tökmag magas foszfortartalmával társul, a nyomelemek és vitaminok elegye pedig kiemelkedő összetételt kölcsönöz e keverékeknek.

A tökmag magas fehérje és ásványi anyag tartalmú, a szezámmag magas kalciumtartalmú, a lenmag értékes omega-3 forrás

Ha e mixhez lenmagőrleményt is adunk, a bélrendszeri egyensúly (bélflóra), a gyomor és bél nyálkahártya védelme, az omega-3 zsírsav bevitel és egyéb előnyös hatások is biztosítva vannak. A zsírszegény lenmagőrlemény ezen felül a bőrszövet, a haj, a körmök erősítője, a vércukorszint-egyensúly előmozdítója, a szív- és érvédelem egyik fontos eszköze. Fehérjeértéke is kiemelkedő, amely a tökmag- és szezámmag aminosavait jól kiegészíti.

Sok múlik azonban az említett őrlemények összetételének beállításán, hiszen mind gyermekek, mind felnőttek, nők és férfiak, sportolók és ülőfoglalkozásúak, fogyni vagy éppen hízni vágyók számára más-más összetételi arányokat kell alkalmazni az adott cél érdekében.

Okos Magos Női Formula: értelemszerűen a női szervezet számára fontosabb szezámmagőrlemény dominál, kisebb mennyiségű tökmag- és lenmagőrlemény kíséretében. Az ásványi anyagok együttes bevitele – a csont- és porcvédő hatás nagyobb lehet, egyúttal a bél, a szív- és keringés védelme is támogatást kap. Az idegrendszert is erősíti, valamint azagyműködést serkenti, a foszforbevitel. A tökmag értékes fehérjéket, rostokat és vitaminokat tartalmazhat. Energiaszegényebb jellegéből adódóan rendszeres, mértéktartó fogyasztásakor nem jellemző a súlynövekedés.
OKOS MAGOS NŐI FORMULA a hölgyek egészségéért. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Diéta Plusz Formula: elsősorban fogyni vágyóknak, szív- és érrendszeri betegeknek, cukorbetegeknek ajánlott a fogyasztása, illetve bélrenyheséggel, székrekedéssel küzdőknek. Hasznos a magas rostfogyasztás a bél rákbetegségek megelőzése érdekében is. Fogyasztása magasabb folyadékbevitelt is igényel. A lenmag értékes nyálkaanyagait, fehérjéit, kisebb mennyiségű szezám- és tökmagliszttel párosítva igen jó mikroelem bevitel érhető el, ugyanakkor a diétás hatás is optimális. Teltségérzést fokozó, vércukorszint beállító, koleszterinszint csökkenést támogató rostanyagokat tartalmaz, ugyanakkor a fehérjetartalma révén a minőségi szövetek (izomzat) leépülése elkerülhető, kisebb energiatartalma a súlycsökkentés eszköze. Mivel a termékben marad kisebb mennyiségű természetes zsiradék (főként omega-3), így a jojó effektus is elkerülhető a fogyókúrák során. Aki a fogyókúrák során, vagy a fizikai aktivitás miatt további fehérjéket szeretne biztosítani szervezetének, a Diéta Formulához tehet kevés Okos Magos natúr, zsírszegényített tökmagőrleményt. 
A fogyáshoz, vércukorszint beállításhoz, koleszterinszint csökkentéshez fogyasztható az
OKOS MAG
OS DIÉTA PLUSZ FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Flex Formula: A termék nagyobb részt barnaköleslisztet tartalmaz, szezámmaglisztet (zsírszegényített) és lenmaglisztet (zsírszegényített) is kevertünk hozzá. A porcépülést és csontvédelmet segítheti az ásványi anyag bevitel. A barnakölesliszt kovasav értékes. Lényeges a mindennapos porc építés, ízületek védelme, a kötőszövetek, érfalak, bőrszövet rugalmasságának fenntartása, a hajszálerek védelme, a haj és köröm állapotának, szilárdságának megtartása és a regenerációs folyamatok támogatása. A barnaköles vagy vadköles a hántolt aranyköleshez képest jóval magasabb beltartalmi értékkel bír, rosttartalma védi a bélrendszert, szerepet kaphat a méreganyagok megkötésében is. A szezámmagliszt a termék kalcium- és nyomelemtartalmát emeli (csontvédelem), a lenmag a bélben történő felszívódási egyensúly kialakításában vesz részt. Rendszeres fogyasztása javasolható, nyersen, készételbe keverve 2-3 teáskanállal. 
Ízületeinek, porcainak rugalmasságát segíthet javítani az OKOS MAGOS FLEX FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson!

A női csontok egészségét védeni kell. A NŐI FORMULA
hölgyeknek lett kifejleszve, a fogyókúra során is alkalmazható a DIÉTA  FORMULA 

Okos Magos Férfi Formula: magas tökmagőrlemény aránnyal, kisebb szezámmag- és lenmagőrlemény tartalommal. Az értékes aminósav bevitel a fehérjeszükséglet hatékony fedezését támogathatja (fizikai munka, férfiak gyorsabb anyagcseréje), az agyi-idegi rendszer erősítésére, acsontvédelemre (szezámmag révén), szív-és érrendszeri védelemre (lenmag révén). Hasznos a rostfogyasztás a bélrendszernek. A termék az elhízásban nem játszik szerepet, az izomműködést és az izomszövetek megtartását segítheti. 
Speciálisan a férfiak igényét elégíti ki az OKOS MAGOS FÉRFI FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Sport Plusz Formula: Nehéz fizikai munkát végzők, sportolók, számára kifejlesztett termék, tökmagőrlemény-dominanciával, kisebb mennyiségű szezámőrleménnyel. Ez a formula nem tartalmaz lenmagőrleményt. Fehérje- és foszforbevitel az izomtömeg megtartásátnövelését segítheti. Rostanyagtartama viszonylag kisebb. A fehérje- kalcium, magnézium, foszfortartalma ehhez viszonyítva magasabb. Alkalmas gyermekek, fiatalok számára is. 
sportoláshoz, izomtömeg növeléshez használható az OKOS MAGOS SPORT FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Antik Formula: földimandulaliszt amarantliszttel: komplettált, gluténmentes, magas tápértékű őrlemény-keverék, amely alkalmas általános betegségmegelőzőtáplálkozást folytatók, fogyni vágyók, szív- és érbetegek, gyomor-, bél- és epebetegek, cukorbetegek, lisztérzékenyek vagy egyéb étel-intoleranciában, allergiában szenvedők számára. Hasznos várandós anyák, sportolók, gyermekek, vegetáriánusok számára is.Segítheti a szervezet megerősödését, roborációját, emellett könnyen feldolgozható a szervezetben. A földimandula különlegesen magas beltartalmi értéke miatt „extra-teljesítőképességet” biztosít, melyet az amarantliszt vas, kalcium, magnézium és nyomelemtartalma hatékonyan kiegészít, a rosttartalmuk pedig a bélrendszeri tranzitidőt csökkenti. Kevés mézzel, aszalvánnyal, édesítéssel, házi „marcipángolyók” formázhatók belőle, vagy felhasználható süteményekhez, krémekhez. Adható müzlihez, joghurtokhoz de sós ízkarakterű készételekhez is a tápérték növelése céljából. A terméket hasznos forrázni fogyasztás előtt (vagy forró készételbe keverni), jobb emészthetősége érdekében.
A szervezet megerősödését segítheti az OKOS MAGOS ANTIK FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Az emésztőrendszer munkájának segítségére lehet az
OKOS MAGOS DIÉTA FORMULA.

Zsírszegényített Okos magos Protein Plusz Formula: Kendermag-őrlemény (fehérjenövelés, ásványi anyagok, emésztés) 
Más növényi fehérjék hatékony kiegészítését szolgáló, az erőnlét növelését elősegítő növényi termék. A kendermag értékes fehérjéi, ásványi anyagai és vitaminjai segíthetik a sportolók, fizikai munkát végzők teljesítményének megtartását. A termék hántolatlan kendermagból készül, így rosttartalma is előnyösen hat a szervezetben.
Értékes, esszenciális aminosavakat tartalmaz, támogathatja izmaink működését az OKOS MAGOS PROTEIN PLUSZ FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos magos Komplettáló Formula: Amarantmag-őrlemény 
(fehérjekiegészítés, gluténmentes diéta) 
Az amaránt anyagai hatékonyan kiegészítik más gabonák és olajos magvak értékét, így alkalmas levesekben, főzelékekben, pástétomokban, fasírtokban és müzlikben a fehérjeérték kiegészítésére. Jellemző magasabb lizintartalma, a gabonákhoz képest.
Értékes lizintartalmú, kalciumban gazdag az OKOS MAGOS KOMPLETTÁLÓ FORMULA.  Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Piros Almarost (natúr, nem édes) 
(cukoregyensúly, flavonoidok, rostok, gyomorsav lekötés, súlycsökkentés)
Hazai almafajták préselt, piros színű törkölyének kíméletesen szárított, őrölt formája. A piros almahéj bőségesen tartalmaz gyökfogó és érvédő bioflavonoidokat, amelyek segítik például a C-vitamin belső munkáját is. A termék préselt, cukorszegényített. Kímélő pektinekben gazdag, emellett cellulózokat is hordoz.
Segít a cukoregyensúly fenntartásában, hozzájárulhat a súlycsökkentéshez az OKOS MAGOS PIROS ALMAROST Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Reform Almachips: (bél, lúgosítás, erek)
Hazai édes almafajták héjrészeinek és azalatta lévő vékony húsrétegnek a kíméletes szárításával készült ropogós reformtermék. Az általános almachipsekhez képest több héjrészt, illetve azokban lévő jótékony flavonoidot, polifenolt hordoz.
Értékes színanyagokat tartalmaz, gazdag rostokban az OKOS MAGOS REFORM ALMACHIPS. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Rendkívüli méregtelentő hatású, jótékony az emésztésre, koleszterincsökkentéshez is használható az OKOS MAGOS TISZTÍTÓ FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide! 

 

Okos Magos Rost Formula, almamagházporral (édes, nem préselt): szív- és érrendszeri betegek, emésztőszervi betegek, felnőttek és idősek számára. Antioxidáns hatású emésztéskönnyítő, béltisztító, a bélflóra szaporodást segítő, fogyókúrákbabeilleszthető, magas ballasztanyag tartalmú növényi élelmiszer. Kellemes édes íze miatt jól használható sütemények tésztájának édesítésére, egyben a tésztaféléket egészségesebbé is teszik. Hazai almafajták magházának, magjának felhasználásával készülő száraz őrlemény. A keverék hozzáadott zsírszegényített lenmaglisztet is tartalmaz, a bélvédő hatás erősítése érdekében. 
Emésztőrendszerünk működését segítheti az OKOS MAGOS ROST FORMULA. 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Prebi-Rost Formula: cukorréparost (cukorszegényített) biocsicsókainulinnal. A cukorréparost szinte minden rostfajtát magában hordoz (cellulóz, hemicellulóz, pektin, lignin). Speciális elágazású ballasztanyagai révén segítheti a teltségérzés fenntartását, a fogyókúrákat, a vércukorszint egyensúlyát, a székrekedés megelőzését, a bélproblémák elkerülését. Jelentős vízmegkötőképessége révén méregtelenítő, koleszterincsökkentő hatású. Kenyerekhez, pékárukhoz adva a termékek öregedését lassítja. A hozzáadott biocsicsóka inulin prebiotikus, speciális bélvédő, hasznos bélflóra tápláló hatást kölcsönöz a keveréknek. Ételbe, italba, kenyértésztába kis mennyiségben keverve alkalmazzuk. 
Fogyókúrához, méregtelenítéshez, koeszterincsökkentéshez használható az 
OKOS MAGOS PREBI-ROST FORMULA. 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Tisztító formula: Útifűmag-őrlemény – , „Vegetáriánus zselatin”: gyomor, bél, súlycsökkentés, aranyér
Értékes, kímélő élelmi rostokat tartalmazó, zselésedő jellegű őrlemény. Erősen duzzadó jellege miatt emésztéskönnyítő, méreganyag-megkötő hatású. Más rostokkal ellentétben (pl.:cellulózok) nem hatnak mechanikailag a bélfalra, így irritábilis bélproblémáknál is jól alkalmazható.
Rendkívüli méregtelentő hatású, jótékony az emésztésre, koleszterincsökkentéshez is használható az OKOS MAGOS TISZTÍTÓ FORMULA. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Az egyes formulák egymással is kombinálhatók, azaz például egy női szervezet számára reggel a Női Formula, este a Diéta Plusz javasolható. Férfiaknál hasonlóképpen reggel ill. délben a Férfi vagy Sport Plusz formula, este a Diéta Plusz lehet hasznos. Az egyes formulák adása tehát köthető napszakhoz, így hatásuk is optimalizálható, egyéni adottságoktól függően. Az Ízületi formula szintén tetszőlegesen adható más keverékekhez, a kovasav jól kiegészíti az olajosmaglisztek előnyös hatásait.

Sportolók számára a Sport Plusz Formula a legelőnyösebb, edzések után a tökmag- és szezámmag- őrlemények anyagainak hasznosulása, beépülése igen hatékonyan zajlik.

Az Antik Formula minden korosztálynak ajánlható, a földimandula kellemes, marcipánra emlékeztető ízét (kevés növényi tejporral, vízzel készítve, mézzel ízesítve) hamar megkedvelhetjük. (Amarantliszt tartalma miatt érdemes forrázni, és állni hagyni 5 percig)

Az említett formulákat hatékonyan kiegészítik a
NÖVÉNYI SZÍNANYAGTARTALMÚ GYÜMÖLCS- ÉS GYÜMÖLCSMAG ŐRLEMÉNYEK
, mint az: 

OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐMAG-ŐRLEMÉNY,
OKOS MAGOS HOMOKTÖVISMAG-ŐRLEMÉNY,
OKOS MAGOS HOMOKTÖVISHÚS-ŐRLEMÉNY,
OKOS MAGOS FEKETERIBISZKEHÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY 

OKOS MAGOS FEKETESZEDERHÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY 
OKOS MAGOS PIROSRIBIZLI HÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY
OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐHÚS ŐRLEMÉNY
OKOS MAGOS SZEM FORMULA,

amelyek hasznos antioxidánsokkal, fiatalító komponensekkel, érvédő anyagokkal egészítik ki az olajosmag-őrlemények hatásait. Rendeléshez, termékleírásért, kérjük kattintson a termék nevére.

A pirosszőlő értékes antioxidánsokkal, fiatalító komponensekkel, érvédő anyagokkal a szervezet segítségére lehet 

Az Okos Magos rosttartalmú őrlemények ezeken felül speciális ballasztanyagokat is biztosítanak a szervezet számára (OKOS MAGOS ROST FORMULA és az OKOS MAGOS PREBI-ROST FORMULAvalamint az OKOS MAGOS PIROS ALMAROST ŐRLEMÉNYés legújabb termékünk az OKOS MAGOS TISZTÍTÓ FORMULA).
 

Az Okos Magos pirosszőlőmag-finomőrlemény jótékony hatásairól

A pirosszőlőmag-finomőrlemény a szabad gyökök lekötésében játszik nagy szerepet, így a nyálkahártyák, a bélrendszer, a keringési rendszer, az agyi- és idegi szövetek, a női és férfi szervek, közvetve pedig az egész szervezet káros oxidációs folyamatok elleni kiemelt védelmét szolgálja.
A bioflavonoidok nagy csoportján belül kiemelkedők a polifenol néven is ismeretes fenolvegyületek. Ezek erős antioxidánsok és daganat ellen ható, védő hatású anyagok. A polifenolok közé tartoznak a proantocianidek (tanninok), amelyek rák ellenes, gyulladásgátló, antibakteriális, alvadásgátló és értágító anyagokként ismertek. Az említett csoporton belül a szőlőmagban, bogyós gyümölcsökben és egyes fenyőfajok kérgében találhatóak az ún. oligomer proantocianidinek, röviden OPC-k.
Az OPC-k igen erőteljes antioxidánsok, akár ötvenszer hatásosabbak lehetnek az azonos mennyiségű C- és E-vitaminhoz képest. Jelenlegi ismereteink szerint leggazdagabb forrásuk a szőlőmag. Hatékonyan semlegesítik a szabad hidroxilgyököket és megelőzik a lipidperoxidációt. Serkentik, fenntartják és helyreállítják a jó vérkeringést, mérhetően erősítik a véredények falát, javítják a hajszálér-kapillárisok szilárdságát. A jó hajszálkeringés különösen az agy, a szem és a végtagok működésében nagy jelentőségű, így a pirosszőlőmag-finomőrlemény fogyasztása segít megelőzni az érkárosodásokat, szív- és érrendszeri betegségeket, érelmeszesedést, és a stroke-ot. Agyi és idegi szöveteket védő hatásának alapja az, hogy képes áthaladni a vér-agy gáton, így e létfontosságú szerveket megvédi az oxidációs károsodástól.
Az OPC-k csökkentik a gyakori véraláfutás-képződést, a visszértágulatok és aranyerek kialakulását. A pirosszőlőmag-finomőrlemény fogyasztható allergia, izületi gyulladás esetén is. Szerepe lehet a bőr rugalmasságának és megfelelő nedvességtartalmának megőrzésében, valamint lassíthatja a ráncok képződését. Az OPC-k segíthetnek olyan látászavarok kezelésében is, mint a sárgafolt-elfajulás vagy a cukorbetegség miatt előálló retinabántalmak. Számítógép képernyője előtt gyakrabban ülőknél csökkentheti a szemgyulladás esélyét, növeli a szem alkalmazkodó- és látóképességét.
A pirosszőlőmag-finomőrlemények a szőlőmagban lévő különleges polifenolokon felül a pirosszőlő színanyagainak (pl.: rezveratrol) és fitoaktív anyagainak egy részét is hordozzák, amely antioxidáns hatásukat tovább növeli.
A termékek hazai pirosszőlő magjából speciális őrlőberendezéssel előállított mikroszemcsés őrlemények. (Laboratóriumban bevizsgált termékek). Ajánlott beviteli mennyiség: 2-3 mokkáskanál naponta, étkezés közben vagy után.
Az OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐMAG-ŐRLEMÉNY hatását kiegészíti, éppen ezért együtt ajánlott fogyasztani az OKOS MAGOS HOMOKTÖVISMAG-ŐRLEMÉNY, és az OKOS MAGOS HOMOKTÖVISHÚS-ŐRLEMÉNY. További információkért kattintson a termék nevére. 

Tájékoztató adatok (összetétel, mennyiségi sorrendben)

NŐI-formula (fiatal, változó kori és idős nőknek is)
Hidegsajtolással zsírszegényített, 250g
Összetétele: szezámmag-, tökmag-, lenmagőrlemény
fehérje: 45-47%
zsír: 11-13 %
élelmi rost: 7,5-8,5%

FÉRFI-formula (kimondottan a férfiak problémáit veszi célba)
Hidegsajtolással zsírszegényített, 250 g
Összetétele: tökmag-, szezámmag-, lenmagőrlemény
fehérje: 50-52%
zsír: 10-11%
élelmi rost: 4,5-5,5%

DIÉTA Plusz formula (fogyókúrás, emésztéskönnyítő)
Hidegsajtolással zsírszegényített, 250 g
Összetétele: tökmag-, lenmag-, szezámmagőrlemény
Fehérje: 38-40 %
Zsír: 9-10 %
Élelmi rost: 8-9 %

SPORT Plusz formula (sportolóknak, fiataloknak, gyerekeknek)
Hidegsajtolással zsírszegényített, 250g
Összetétele: tökmag-, szezámmagőrlemény
Fehérje: 52-54%
Zsír: 10,5-11,5 %
Élelmi rost: 4-4,5 %

A termékek fényvédő csomagolásban kerülnek forgalomba, minőségmegőrzési idejük: 6 hónap, a gyártástól számítva.
AJÁNLOTT MINIMÁLIS FOGYASZTÁSI MENNYISÉG AZ ÖSSZES TERMÉKNÉL:
Napi 2×1 teáskanál fogyasztása, nyersen, müzlibe,joghurtba,készételbe keverve.
A jelzett termékek bevizsgált, engedéllyel rendelkező, vegyszermentes termékek.

Rendelésfelvétel: 0620/772 2220 (Melitta)

Email:   info@okosmagos.hu

Honlap: www.okosmagos.hu

                www.okosmagos.hu

              www.rostdoktor.hu

 

Tóth Gábor
okl. élelmiszeripari mérnök, szakíró

Minden jog fenntartva!

Kép:
ID-10028791 by Lavoview www.freedigitalphotos.net images Grains_Nuts_Seeds_g267-Pumpkin_Kernels_Isolated_On_White_Background_p28791html.jpg
ID-10039454 by Ambro www.freedigitalphotos.net images Fruit_g104-Redcurrants_p39454html
www.freedigitalphotos.net images by Masterisolated photos Other_Health_and_Bea_g278-Red_Apple_With_Tape_p45047.html

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

<< júl 2018 >>
hkscpsv
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5