E-mentes övezet – Új weboldal!

Feltöltve: 2019. szeptember 29.


E-mentes övezetSebestyén Balázs és BioGabi új oldala  

E-mentes övezet

Sok sok munkaóra, egyeztetés, ötletelés, megbeszélés utan elindult az ementesovezet.hu!
Manapság rengeteg termék állítja, állíthatja magáról, hogy bio vagy reform, úgy, hogy közben ez nem felel meg az igazságnak!
Az oldal célja, hogy szigorú, meghatározott szempontrendszer szerint csak válogatott, egészségre hasznos, növényi alapú, reform, bio és funkcionális élelmiszerek, étrendi kiegészitők elérhetők!
Mivel a követelményrendszer nagyon szigorú, számos termék kiesik a rostán és csak a legalkalmasabbak maradnak az oldalon!

Gábor nem ismer kegyelmet!😊

 

 

ementesovezet.hu

 

Filozófia

Nem elég pusztán élelmiszert gyártani – ez ma már nagyon kevés. Hittel és motiváltsággal, szakmai lelkesedéssel, elhívatottsággal kell rendelkezni ahhoz, hogy a polgárok egészséges, „tiszta” élelmiszerhez jussanak. Olyan termékekre van szükség, amit a gyártó vagy forgalmazó jó szívvel a saját családja asztalára is helyez, felvállal (etikai értelemben is), garantálja a hasznosságát, és igazolni is tudja azt. Ez a szemlélet vezérli az E-mentes övezet csapatát.

Szakmai szempontok szerinti válogatás:
Célunk meghatározott szempontrendszer szerint válogatott, egészségre hasznos, növényi alapú reform-, bio- és funkcionális élelmiszerek, étrendi kiegészítők, valamint az egészségvédelemmel összefüggő egyéb termékek (konyhai eszközök, kozmetikumok, stb.) bemutatása és elérhetővé tétele. Ezen felül szeretnénk, ha az ilyen termékeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó vállalkozások is ismertebbé válnának és a hazai polgárok információt kaphatnának, hogy egy-egy készítményt hol keressenek és pontosan mit várhatnak tőle. Mivel a követelményrendszer viszonylag szigorúbb, így számos termék (még a reform- és biotermékek között is) kiesik a rostán, és csak a legalkalmasabbak maradnak az oldalon. Az oldal folyamatosan és dinamikusan változhat, bővülhet.

A filozófiánk bővebben >> https://ementesovezet.hu/filozofiank

Bízunk abban, hogy az oldalunk javít a hazai egészségi és tápláltsági állapot javítását országunkban, és mind a gyerekek, mind a felnőttek és idősek jobb szellemi-lelki és fizikai állapotban élhetnek a helyes étkezési modellek és a tápértékben gazdagabb élelmek alkalmazása révén.

E-mentes övezet webshop :

E-mentes övezet webáruház

 

E-mentes övezet – Kritériumrendszer: főszabályok és ajánlások

A webáruházba és a szakmailag képviselt termékek körébe viszonylag szigorúbb kritériumrendszer teljesülése esetén lehet bekerülni, amely a honlap mögött álló szakmai csapat szempontjait tükrözi.

A feltételrendszer célja: minél magasabb értékű, tápanyagokban gazdagabb, szintetikus és feltételezetten káros anyagoktól mentes, akár tudományosan igazolt módon is előnyös, növényi alapú élelmiszerek kerülhessenek a család asztalára, mind az alapanyagok, mind a feldolgozott natúr és ízesített termékek palettájából. 

Ez a fajta – szakmai szempontok szerinti – szelektálás biztosítja a honlap tudományos jellegét, a vásárlóktól (illetve a rádióhallgatóktól és olvasóktól) elvárt hitelességét.

A kritériumok között vannak olyanok, amelyek a honlapon való jelenlét alapfeltételei, és vannak, amelyek szakmai vagy piaci előnyt jelenthetnek.

Látogassa meg oldalunkat >>

E-mentes övezet webáruház

 

Tisztelettel:

Tóth Gábor

okl. élelmiszeripari-mérnök

 


 

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]