Flex Formula

Feltöltve: 2015. június 1.

Flex formula - porcépítés, csonterősítés Okos Magos

Flex Formula

Negyven év felé már szükséges a porcépítő, csonterősítő, lúgosító összetevők pótlása, valamint  az emésztés javítás és a bélvédelem. Az eredeti barnaköles, a koncentrált szezámmag- és lenmagőrlemény ásványi anyagokat tartalmaz…

 

Tovább a vásárláshoz »


A szervezetünknek szükséges értékes anyagok, gazdag kovasavtartalmú (szilíciumban), B-vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó (kalcium, magnézium, foszfor, vas, mangán, cink, fluor, stb) termékek fogyasztása. Flex formula – egyszerűen porcépítés, csonterősítés. A barnaköles értéke és lúgosító ereje nagyobb, mint a hántolt aranykölesé. A barnaköles kovasavat tartalmaz. Magja védettség alatt áll, nem hibridizálták, és genetikailag sem módosították, így megőrizték beltartalmi értékét. A barnaköles értékes ásványi anyagaival teljes értékű hatásos nyers táplálék lehet. Az ízületeket és mozgásrendszert érintő problémák esetében, különösen a kis- és nagyízületek artrózisainál és a gerincoszlopnál lényeges a szervezet védelme. Kiemelten segíteni kell a porcok, porckorongok védelmét, regenerációját, épülését (egyéb vegyületekkel, pl. glükózaminnal együtt).

A tapasztalatok szerint napi 2-3 teáskanálnyi nyers vadköles liszt (Ízületi Formula) fogyasztásával már néhány (6-8) hét után tapasztalható változás. A mindennapi cselekedeteinket csak az ízületi fájdalmak és a gyulladás csökkenése esetén tudjuk zavartalanul végezni. Általában másfél-két évig ajánlott a Flex Formula rendszeres fogyasztása. 

A kovasav, mint vízkötésű szilíciumdioxid, elsősorban építő és támasztó funkciót tölthet be, a kalciummal együtt. Biztosíthatja a kötőszövetek teherbírását, a sejtek rugalmasságát, a bőr simaságát, a haj selymességét és fényét. Fluorral együtt segíthet az egészséges fogazat megtartásában, a fogzománc erősítésében. Nagy szerepe van a szilárd, fényes, töredezettségmentes körmök megtartásában is, eközben, lúgosító anyagai védik és salaktalanítják a szöveteket. A kovasav védő hatása kiterjedhet a tüdő szöveteire, valamint a véredényrendszerre is, így a hörgők mellett a szív- és a keringési rendszer állapotát is javíthatja. Érfalakat erősítő szerepe révén hasznos lehet az érelmeszesedésben szenvedőknek és a magas koleszterinszinttel rendelkezőknek is. Az életkor előrehaladtával a kovasav bevitel jelentősége emelkedik az étrendünkben.

A Flex Formulát ajánljuk gyermekeknek, fiataloknak, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, ízületi- mozgásszervi- és csontritkulásos betegeknek, asztmásoknak és valamilyen tüdőbetegségben szenvedőknek, pollen- és ételallergiásoknak, gluténérzékenyeknek, gyengébb immunitású embereknek, változókorban lévőknek és idősebbeknek, várandós és szoptató anyáknak, csonttörés és zúzódás esetén, született kötőszöveti gyengeséggel küzdőknek, csípőízületi és gerincproblémákban szenvedőknek, csigolyakompresszión átesett embereknek, porckorong problémák miatti fájdalmakkal küzdőknek. Különösen hasznosak várandós és szoptató anyáknak. Csonttörés, zúzódás esetén, kötőszöveti gyengeség fennállásakor.

Flex formulát ajánlott magas színanyagtartalmú termékekkel együtt fogyasztani.  Érdemes OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐMAG-ŐRLEMÉNNYEL és OKOS MAGOS HOMOKTÖVISMAG-ŐRLEMÉNNYEL kombináltan fogyasztani. A vese és a hólyag gyulladásos folyamatai esetén is hasznos a fogyasztása, valamint – például inulindús biocsicsókával együtt – kalcium-oxalátos és húgysavkő megelőzése és kezelése terén. 

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné fitten tartani magát. Lényeges a csont- és ízületi problémák, a korral vagy fokozott fizikai terheléssel, stresszel járó kötőszöveti „elfáradás”, vagy az érfalak rugalmasságának a megőrzése, a szemeink hajszálkapillárisait, immunrendszerét, tüdőszöveteit, a hasfalát és a hasűri szöveteit óvni. A Flex Formula egy természetes, vegyszermentes, koncentrált egészségvédő termék, gazdaságos áron, könnyű, egyszerű felhasználhatóság mellett. Az Okos Magos Flex Formula fogyasztását hatékonyan kiegészíti a színanyagokat tartalmazó OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐMAG-ŐRLEMÉNY az OKOS MAGOS HOMOKTÖVISMAG-ŐRLEMÉNY és az  OKOS MAGOS HOMOKTÖVISHÚS-ŐRLEMÉNY.

A  termék adalékanyag- , kén- és citromsavmentes, tejfehérje- , tejcukor- , tojás- , glutén- és szójafehérjementes. Eltarthatósága: gyártástól számított 6 hónap.

 

 

MEGRENDELÉS

 

Kérem kattintson a részletes információkért.

Termékeink a következő oldalon megrendelhetőek: e-mentes.com

 

Tovább >> blnce Flex formula 250g

 

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]