Változtatás joga

A honlapon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. fenntartja. A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, nem garantálja továbbá azt sem, hogy az itt nyújtott információk és adatok határozott és teljes leírását képezik a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. akár teljes, akár részbeni szolgáltatásának, illetve tevékenységének.

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. szintén fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére vagy megszüntetésére, amennyiben azt Üzletszabályzata egyébként lehetővé teszi, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt.-n kívülálló okból történő megváltoztatásáért.

Információk gyűjtése és felhasználása

A honlap látogatója tudomásul veszi és a weboldal, valamint az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. ügyfelének tekintendő akkor is, ha egyébként a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. nem szerződéses partnere.

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés, néhány szolgáltatás megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatok megadása is szükséges lehet.

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. a megadott adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketingtevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljából, a vonatkozó jogszabályok keretein belül használja fel. Az adatokat az adattulajdonos ügyfél előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem adja át. A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. elkötelezte magát az ügyfelek személyes adatainak védelme mellett, és figyelmet fordít a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek betartására.

Az adattulajdonos a vonatkozó jogszabályokban meghatározott módon és esetekben az pilisvet@gmail.com e-mail címen keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A weboldalakról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt.

Regisztráció hírlevél-szolgáltatásra – Adatvédelmi Nyilatkozat

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. elektronikus hírlevél-szolgáltatásán keresztül érdeklődő ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. tevékenységéről, szolgáltatásairól és az ehhez kapcsolódó friss hírekről.

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. nem kíván helyt adni a kéretlen leveleknek, ezért hírlevél-szolgáltatásának igénybevételét ügyfelei kifejezett engedélyéhez, illetve regisztrációhoz köti. A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. elektronikus hírlevél-szolgáltatásában való részvételhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A hírlevélre való feliratkozással egyidejűleg az ügyfél adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás a honlapon elhelyezett űrlapok, formanyomtatványok kitöltésével, esetlegesen hírlevél egyéb úton történő megrendelése útján történik.

Webhelyünket úgy alakítottuk ki, hogy azt általában személyes adatai megadása nélkül érhesse el. Adatszolgáltatás esetén az ügyfél adatainak megadása minden esetben önkéntes.

Az ügyfél az adatai megadásával felhatalmazza a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt.-t adatainak a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján, kizárólag jelen Adatvédelmi Nyilatkozat szerinti célnak megfelelő kezelésére.

A regisztráció során megadott adatokat a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. kívülálló személyek részére nem közli, azokat nyilvánosságra nem hozza. A nyilvántartott adatokhoz csak a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. rendszergazdái férhetnek hozzá.

Az ügyfél az elektronikus hírlevél-szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, és ezáltal törölheti az összes nyilvántartott adatát. A végleges törlés előtt az ügyfelektől megerősítést kérünk. Az ügyfelektől e-mailben megerősítést lehet kérni arról is, hogy a továbbiakban is kívánnak-e szerepelni a levelezőlistán.

Az e-mail címek addig maradnak az adatbázisban, amíg az ügyfél le nem iratkozik, illetve amíg nem kerül sor az e-mail címek törlésére. Ez utóbbira akkor kerül sor, ha az ügyfél nem erősíti meg, hogy a listán szeretne maradni.

Linkek

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. weboldalai számos kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen linkekért, az ott található adatokért, illetve azon oldalak látogatása, használata miatt bekövetkező esetleges károkért a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. nem vállal felelősséget. A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért. A fenti adatkezelési és titoktartási nyilatkozat csak a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. honlapjára vonatkozik.

Biztonság

A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. minden szükséges intézkedést megtesz, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Ügyfeleink személyes adatainak védelmét szolgálják a különböző adatbázisokhoz való, a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt.-n belüli, eltérő szintű hozzáférési jogosultságok is, aminek eredményeként csak az erre kijelölt alkalmazottak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben. A Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. az Ön személyes adatait – az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására.

Felelősség korlátozása

Az ügyfelek a honlapot kizárólag saját felelősségükre használhatják. Az oldalon található vizuális termékmegjelenítések kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy a képek csupán a termék illusztrálását szolgálják, így azokon nem csak a megvásárolható termék, hanem további, általunk nem forgalmazott termékek is találhatóak. Minden esetben a termék bemutatását szolgáló leírás és az ott található terméktulajdonságok a mérvadóak. Kérjük, hogy megrendelés előtt ellenőrizze, hogy mi tartozik az adott termékhez, mivel a figyelmetlen megrendelésekből adódó reklamációkat nem tudjuk elfogadni. Figyelemmel a weboldal-szolgáltatás ingyenes, tájékozódást könnyítő voltára, a Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Bt. a jelen weboldalak használata során az ügyfélnél felmerülő károkért kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

Jogviták

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a Pesti Központi Kerületi, illetőleg a Fővárosi Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Az adatkezelő adatai, elérhetősége

Név: Pilis-Vet Életmód Könyvkiadó Betéti Társaság
Székhely: 2085 Pilisvörösvár, Kisfaludy utca 48.
Cégjegyzékszám: 13-06-031588
A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 20159546-2-13
E-mail: pilisvet@gmail.com

Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-62821/2013 – webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó adatbázis kezelése

Amennyiben jelen Jogi Nyilatkozattal, az Adatvédelmi Nyilatkozattal, illetve a weboldalakkal kapcsolatban kérdése vagy panasza van, keressen meg minket az pilisvet@gmail.com e-mail címen keresztül!

 

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]