Mit ebédel ma Tóth Gábor? – kóstolja meg!

Feltöltve: 2016. augusztus 7.

A   www.jofalat.hu   oldalon az étlapon a
FITNESS rész OKOSFALAT/E4 sorban   
találja a mai menüt!


A ReformTér előadóterem és biobolt (Bp. VI. Aradi u. 35.) megnyitása után ismét egy jó hírrel jelentkezünk.
Hosszú előkészítő munka után ugyanis sikerült elindítani a Jófalat ételkiszállító hálózat keretein belül azOkosfalat termékkínálatunkat (http://www.jofalat.hu/etlap.htm – E4-es sor)

MILYEN ÉTELEKET KÍNÁLUNK?

Legnagyobb részben vegán, egyes esetekben tojást kismértékben tartalmazó (garantáltan hús-, tej és tejtermékmentes) fogásokról van szó , amelyért nagy köszönettel tartozunk a www.jofalat.hu mesterszakácsának és szorgalmas csapatának, akik hónapok óta időt és energiát nem sajnálva kísérletezik ki az újabb ízeket és technológiákat. A jövőben újabb és újabb fejlesztésekkel szeretnénk jelentkezni, valamint az egyes ételekről kis kedvcsinálót is olvashat az Életmód link alatt (http://www.jofalat.hu/eletmod.htm).

Célkitűzésünk az, hogy akkor is hasznos, egészséges és ízletes reformételekhez juthassunk, amikor nincs időnk, lehetőségünk főzni. Igyekeztünk a lehető legtöbb ételt belesűríteni az adott méretbe és ezt gazdaságosan eljuttatni a kedves Falatozókhoz, hétfőtől péntekig. 

Ételeink laktatók, rosttartalmuk magasabb, a vércukorszintet lassabban emelik, mint a hagyományos ételek, salátákkal együtt fogyasztva pedig akár kétszeri étkezésre is elegendőek. Elkészítésük során külön kezelik a húsos, tejes, sajtos ételektől, és a hús sütéséhez használt zsiradéktól.

Igen sok futár dolgozik azon, hogy a következő területekre kivihesse az egészséges ebédet:

Budapest, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csorna, Csömör, Debrecen, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Győr, Győrújbarát, Halásztelek, Herceghalom, Jánossomorja, Kecskemét, Kerepes, Kistarcsa, Mány, Mogyoród, Mosonmagyaróvár és környéke, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Nyíregyháza, Óbarok, Páty, Pécel, Pécs, Perbál, Pétfürdő, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szár, Szeged, Szentendre, Székesfehérvár, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tatabánya, Telki, Törökbálint, Üröm, Várpalota, Vecsés, Zsámbék.

Ha van hozzá kedve, próbálja ki ezt az új lehetőséget és kóstolja meg Okosfalat ízeinket!

Üdvözlettel Tóth Gábor

 

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

<< ápr 2018 >>
hkscpsv
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6