Női Formula

Feltöltve: 2015. június 1.

Női formula  - csont- és porcvédelem nőknek Okos Magos

Női Formula

Fontos a mindennapos csont- és porcvédelem, a magas kalcium tartalmú termékek fogyasztása. Harcolni kell a stressz ellen, a szív- és érrendszert pedig óvni. Női formula  – csont- és porcvédelem nőknek…

 

Tovább a vásárláshoz »


Női formula hidegsajtolással zsírszegényített olajosmagőrlemény mix, mely szezámmag-, tökmag- és lenmagőrleményt tartalmaz.
A Női Formulában a női szervezet számára fontosabb SZEZÁMMAGŐRLEMÉNY dominál, ami kalciumot tartalmaz. A kisebb mennyiségű TÖKMAGŐRLEMÉNY az aminosavak (fehérjék) pótlását, a magnézium és foszforegyensúlyt, a LENMAGŐRLEMÉNY pedig a bélrendszerben történő haladást, a gyomor- és bélnyálkahártya valamint az érrendszer védelmét támogathatja. A különböző olajosmagvak együttes fogyasztása többféle vitamint és ásványi anyagot juttathat a szervezetünkbe. A csont- és porcvédelemben a B-vitaminok (B1, B2, niacin), a kalcium, a magnézium és a foszfor bevitel fontos. A bél, a szív- és keringés védelme is nagyobb támogatást kap ha sok rostot viszünk be a szervezetünkbe. A magas foszfortartalmú ételek fogyasztása támogathatja az idegrendszert, a foszfolipidek épülését, valamint az agyműködést serkentheti. Alacsony nátriumtartalmú ételek fogyasztása a vérnyomás csökkentését támogathatja.

A Női formula keverék élelmi rost tartalmának is kiemelkedő jelentősége van a nők étrendjében, különös tekintettel a várandósság, szoptatás idején, valamint változó- és idős korban. Energiaszegényebb jellegéből és magasabb ballasztanyagtartalmából adódóan segítheti a teltségérzés fennmaradását, a béltisztító kúrákat (nem képez zsíros biofilmet a bélfalon). Rendszeres, mértéktartó fogyasztásakor nem jellemző a súlynövekedés.

Ajánlott adagja: 1-3 teáskanálnyi, főétkezések közben (édes és sós ételekhez is társítható). Sporttevékenység esetén az adagja emelhető 2-3 x 1 evőkanálnyira vagy kombinálható Sport Plusz Formulával.

A termék tej- , tojás- , szója- , glutén- , adalékanyag- és virágpormentes.
Vegetáriánus és vegán étrendbe is jól beilleszthető, Női formula  – csont- és porcvédelem nőknek.
(Az egyes összetevők – a szezámmag– , a tökmag– és a lenmagőrlemény – előnyös élettani hatásairól külön is részletesen olvashat honlapunkon)

Összetétele – tájékoztató adat

    Fehérje:              45-47 %
    Zsír:                    11-13 %
    Élelmi rost:         7,5-8,5 %

 

MEGRENDELÉS

 

Termékeink a következő oldalon megrendelhetőek: e-mentes.com

Kérjen kattintson a részletes információkért.

 

Tovább >> blnce Női formula 250g

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]