Színanyagokkal az immunrendszer erősítéséért, a szívünk védelmében, az öregedés ellen és a rák megelőzéséért

Feltöltve: 2014. október 30.

Új, magas növényi színanyag tartalmú (bioflavonoid, antocianid, karotinoid) energiaszegényített növényi reformélelmiszerek!

Az Okos Magos őrlemények és keverékek (formulák) olyan hazai energiaszegényített termékek, amelyek a modern élelmiszerekből gyakran hiányzó komponenseket (B-vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, érvédő fehérjék, növényi színanyagok, bioflavonoidok, élelmi rostok, fitokemikáliák, egyéb védő hatású ún. kemoprotektív anyagok) nagyobb mértékben, mintegy koncentrált formában tartalmazzák. Fel kell venni a harcot a szív védelmében, cukorbetegség ellen és a rákmegelőzés terén, de az idősödési folyamatok ellen, a bőrünk és szemünk védelmében is. Támogatnunk kell immunrendszerünk működését is!

 

 

Az OKOS MAGOS magas színanyagtartalmú őrlemény-keverékek és formulák általános jelentősége és speciális élettani hatásai

 

Natúr formában, ízesítés és adalékanyagokkal való dúsítás nélkül kerülnek forgalomba, fényvédő tasakokban, eltarthatóságuk a gyártástól számítva 6 hónap.

Az Okos Magos termékek alkalmazhatók hiányállapotok esetén, tápanyagpótláskor, komplettálásnál (kiegészítésre). Használatuk egyszerű, a naponta alkalmazott mennyiségek – koncentrált formájukból adódóan – nem magasak, így gazdaságos, praktikus és biztonságos az alkalmazásuk. 100 %-ban növényi alapúak, állati terméket (tej vagy tejszármazék, tejfehérje, tejcukor, tojásfehérje vagy tojásszármazék, hús vagy húsipari származék), szóját, glutént, cukrot, sót, adalékanyagokat nem tartalmaznak.

A kimagasló színanyagtartalmú OKOS MAGOS FEKETESZEDER ŐRLEMÉNY A színanyagok fogyasztása segítheti a rákmegelőzést, szív- ér és bélvédelemet,
vas és mikroelem pótlást. Rendeléshez 
kattintson ide!

Gyártásuk kíméletesen és az etikai szempontok (környezetvédelem, állatvédelem, fogyasztóvédelem) figyelembevételével történik, alkalmazásukkor a korszerű táplálkozástudományi ajánlásokat is figyelembe vettük.
A termékeinkhez használt nyersanyagok döntő része hazai termőföldből származik, a termékek hazai munkaerővel készülnek és elsődleges céljuk a hazai egészségi és tápláltsági állapot javítása.

 

A növényi színanyagokat, bioflavonoidokat és antocianidokat tartalmazó termékek jelentősége
 

A bioflavonoidok szerepe 
 

A bioflavonoidok olyan növényekben található vegyületek, fitokemikáliák, amelyek széleskörű védelmet nyújthatnak az emberi szervezetben képződő káros szabadgyökök ellen, ezen felül egyéb előnyös élettani hatásaik is vannak. Számos élelmiszernövényünkben is megtalálhatók, jellegzetes színt és ízt adva az adott nyersanyagnak. A növények eredetileg saját védelmük érdekében termelik e komponenseket, melyek az emberi szervezetbe jutva szintén igen előnyös hatásúak. Védő, protektív tulajdonságaikat több évtizede kutatják, azonban csak újabban kerültek a figyelem homlokterébe, a rákkutatás, a szívbetegségek elleni harc, valamint az oxidatív folyamatok és szabadgyökök témaköre kapcsán.

Ismeretes, hogy a színes gyümölcsöket és zöldségféléket fogyasztó populációk egészségi állapota mérhetően jobb, mint az ilyen növényeket nem fogyasztóké. Ez a megfigyelés vélhetően a növényi színanyagokkal függ össze, ezen felül a vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, egyéb „élő anyagok” pozitív összeadódó hatása is tetten érhető.

A színes növényekben lévő hatóanyagok, antioxidáns hatású molekulák több jótékony hatással bírhatnak, melyeket ma is kutatják. fékezik a szervezet öregedési folyamatait, rákmegelőző hatásúak az emésztőrendszerben, a nyirokszervekben, a tüdőben és a bőrszövetben, javítják a látást, védik az agyi hajszálkapillárisokat, értágítók, segítenek az értisztításban, a vérzsírok csökkentésében, gyulladásgátló hatásúak, antibakteriális és antivirális tulajdonságúak, erősítik a védekező mechanizmusokat, visszaszorítják a cukorbetegség szövődményeit. Értékük szinte felbecsülhetetlen, hiányukat az emberi szervezet rövidebb-hosszabb távon megérzi. Jelenlétük segíti más hatóanyagok (pl. vitaminok) hasznosulását, mintegy másodlagos vitaminhatásuk van.

A nővényi színanyagok miatt az OKOS MAGOS PIROSRIBISZKE  és az OKOS MAGOS FEKETERIBISZKE fogyasztása ajánlott. Hazánkban a szív- ér és bélvédelem lényegesRendeléshez kattintson a termék nevére!

A bioflavonoidok nagy csoportjának egyik jeles tagjai a karotionidok, amelyek sárga, narancsszínű vagy vörös színű vegyületek. Ezek közül is kiemelkedik a béta-karotin, amely például a sütőtök, a sárgarépa vagy a kajszibarack színét is kölcsönzi. A béta karotin az A-vitamin (retinol) előanyaga, vagy provitaminja.

A retinol vagy A-vitamin a fény érzékeléséért felelős rodopszin (látóbíbor) képződéséhez szükséges a szem ideghártyájában. A farkasvakság az A-vitaminhiány első tünete lehet, hasonlóan a száraz, pikkelyszerűen hámló bőr is. Hiányában gyakoribbá válhatnak a fertőzések a légutakban, az urológiai szervekben, ritkábban gyomor-, bélrendszeri panaszok, étvágycsökkenés léphet fel. A karotinok, valamint az A-vitamin segíti a bőr fiatalságának megőrzését, fékezi a rugalmasságot adó kollagén lebomlását, támogatja az új kötőszövetrostok felépülését. Biztosítja a csontok, fogak egészséges növekedését, megtartását, különösen a gyermekeknél.
 

A nővényi színanyagok miatt az OKOS MAGOS PIROSRIBISZKE  és az OKOS MAGOS FEKETERIBISZKE fogyasztása ajánlott. Hazánkban a szív- ér és bélvédelem lényegesRendeléshez kattintson a termék nevére!

A karotinok védik a légutakat, csökkentik a fertőzések kialakulását, ezen felül a szív- és érrendszeri betegségek előfordulási esélye is csökkenhet, valamint a koleszterin szint. C-vitaminnal együtt alkalmazva a karotinok a szürkehályog megelőzésében játszanak szerepet. Kiemelkedő jelentőségűek a daganatos megbetegedések elleni harcban, a tüdő-, gyomor-, bőr- és vastagbélrák megelőzésében, és a melanoma kialakulásának elkerülésében is.

Szintén a karotinoidok közé tartozik a paradicsom piros színét adó likopin, mely szintén hatékonyan semlegesíti az egészséges sejteket támadó oxidatív gyököket. Védi a keringési rendszert a plakk képződés ellen, csökkenti a tüdő-, gyomor-, vastagbél és emlőrák kockázatát. Feldolgozás, hőkezelés során megőrzi előnyös hatásait, így például paradicsomsűrítményben, -levesben, -szószban is hatásos marad a likopin, zsiradékokkal együtt fogyasztva.

Szintén egyre nagyobb hangsúlyt kap – a karotinok és a likopin mellett – két másik hasznos vegyület: a lutein és a zeaxantin. Különösen a szem ereinek védelme kapcsán szokták említeni a szakirodalmak, valamint az egyik időskori szembetegség, a makula-degeneráció témakörénél.

A magas antioxidáns likopin és zeoxantin tartalmú anyagok fogyasztása segíthet a szemünk egészségének megőrzésében. Kérem az OKOS MAGOS SZEM FORMULA rendeléséhez kattintson 

A retina középső területén elhelyezkedő sárgafolt (makula) tartalmazza az emberi szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint. A szem ezen része felelős az éleslátásért, itt találhatók a legsűrűbben látóideg-végződések. A lutein és a zeaxantin sárga színű festékanyag, amely védi a szemet a nap káros ibolyántúli sugarai ellen, elnyelik azokat a fénysugarakat, melyek a sárgafolt degenerációra jellemző homályos látást okozhatják. Semlegesítik a retinában lévő szabadgyököket, amivel csökkentik a sárgafolt sérülésére visszavezethető szembetegségeket és idős kori látásvesztés kockázatát.

A megfigyelések alátámasztják, hogy a karotinok, a lutein és a zeaxantin, külön-külön illetve együttesen is hatékonyan közömbösítik a káros UV sugárzás hatására a szem sejtjeiben keletkező szabad gyököket. A szemet szinte folyamatosan éri a napsugárzás, így a szem szöveteiben az átlagosnál is nagyobb mennyiségű antioxidáns vegyületre van szükség.

Az emberi szervezet a bevitt luteint és zeaxantint a legérzékenyebb, legsérülékenyebb területekre szállítja és itt koncentrálja azokat, megvédve a szem szöveteit a károsodástól a kék fény elnyelése révén. A makuláris pigment nagyobb optikai sűrűsége segíthet mérsékelni a napfény által a szemben okozott stresszt. Lutein hiányában azonban megnőhet a látásproblémák kockázata, a sárgafolt-degeneráció miatt könnyebben kialakul a homályos látás, amely idős korban akár látásvesztéshez is vezethet.

Az említett hatásokon felül a jelzett vegyületek az agy hajszálérhálózatát is védik (stroke-ellenes), az ízületek felé vezető kiserek rugalmasságát és megfelelő keresztmetszetét biztosítják (értágító hatás), valamint a bőrszövet alatti hajszálér-kapillárisokra illetve a bőrszövet sejtjeire is pozitívan hatnak (melanómaellenes, a bőr fiatalságát megtartó hatás). A végtagok megfelelő vérkeringését biztosítva a végtaghidegség egyik ellenszerei e vegyületek.
 

A bőr szépségének megőrzése fontos. OKOS MAGOS HOMOKTÖVISMAG ŐRLEMÉNY  és az OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐMAG ŐRLEMÉNY rendeléséhez kérem kattinton

Lutein főként sötétzöld levélzöldségekben (kelkáposzta, spenótban, brokkoliban), zeaxantin pedig a sárga élelmiszerekben (homoktövisbogyó, kukorica, sütőtök, stb) található. A zeaxantin az élelmiszerekben általában kisebb mennyiségben fordul elő, mint a lutein, de egy része képes zeaxantinná átalakulni a szervezetben.

Számos egyéb fitoaktív anyag is megtalálható a növényekben, ilyenek például a fenolvegyületek, melyek polifenolok néven is ismertek. E vegyületek szabályozzák egyes tápanyagok és vitaminok, ásványok felszívódását. Erős antioxidáns hatásuk igazolódott, így rákellenes vegyületekként kezelik őket a szakirodalmak. A polifenolok nagy csoportjába tartoznak a galluszsav származékok, a pirosszőlőmagban és homoktövismagban lévő oligomer proantocianidek, a flavonoidok, a kumarinok, a lignánok, katechinek és a pirogallonok.

A polifenolok leghasznosabb tagjai a flavonoidok. Mintegy 4000 különböző típusú flavonoidot azonosítottak eddig a növényekben. Szent-Györgyi Albert fedezte fel 1936-ban a citrusfélék fehér héjában elsőként, sőt azt is észrevette, hogy jó hatással van az erek permeabilitására (átjárhatóságára), emellett a csökkenti a kapillárisok törékenységét és képes gátolni a C-vitamin elbomlását is. Ezért P-vitaminnak nevezte el.

A flavonoidok rendkívül hatékony, aktív vegyületek, a növények anyagcseréjének másodlagos termékei. A növényi sejtekben fontos védelmi funkciót töltenek be, mint pigmentálás, az UV-fény, a mikrobák és a kártevők elleni védelem, valamint enzimaktivitás szabályozása és a nitrogénmegkötő baktériumok számára jelzésfunkció ellátása.

A flavonoidok nem tekinthetők tápanyagoknak az emberi szervezet számára, ugyanakkor aktív és sokoldalú pozitív biológiai hatást gyakorolnak az élő szervezetre (gyulladásgátló, daganat elleni, vírus elleni, baktérium és parazita elleni és értágító hatás). Antioxidáns hatásuk révén gátolják a „rossz” koleszterin és a sejtmembránok oxidációját, valamint csökkentik a vér alakos elemeinek, különösen a vérlemezkék összecsapzódását is az erekben. Érdemes itt szót ejteni külön egy vegyületről, amelynek védő hatásai felkeltették a kutatók figyelmét: ez a rezveratrol.
 

A szív- és érrendszer védelmében segítséget jelenthet a magas színanyagtartalmú termékek fogyasztása.  OKOS MAGOS PIROSSZŐLŐHÉJ- ÉS GYÜMÖLCSHÚSÖRLEMÉNY   valamint az 
OKOS MAGOS FEKETESZEDERHÚS- ÉS MAGŐRLEMÉNY rendeléséhez kattintson a névre

 

A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, de a polifenolok közé tartozó vegyület, melynek előnyös hatásait egyre inkább publikálják napjainkban. Kiemelt tulajdonsága, hogy a növényt és az élő szervezetet védi a fertőzésektől. A gyümölcsök, termések héjában, magjában és kocsányában található meg, különösen a piros és kékszőlőben valamint ezek préselt levében, törkölyében és magjában.

A kutatások szerint e vegyület rákellenes, gyulladáscsökkentő, vércukorcsökkentő és szív- és érvédő hatású, valamint fokozza a fizikai teljesítményt (a szív és az izomerő esetében is). Befolyásolja az élőlények azon génszakaszainak működését, melyek az élethosszért felelnek. Támogatja az ízületi gyulladás, egyes autoimmun betegségek gyakoriságának csökkenését. Csökkentheti az érelmeszesedés kockázatát, szívbetegség (infarktus) kialakulását. Fékezi a nem megfelelő érszövetek kialakulását, támogatja a sejtregenerációt, ez által egyes szembetegségek megelőzését (erről korábban szó volt).  Rendszeres bevitelével csökkenhet a májzsír, a vérnyomás és a vércukor szintje az emberi testben, így a II. típusú cukorbetegség előfordulási esélyét is csökkenti. Zsírégető, zsírmobilizáló hatása is ismert, így a fogyókúrák hasznos segítője (gátolja a zsírok újrafelhalmozását is). 
 

A vércukor- és koleszterinszintünket be kell állítani.  az OKOS ÉLET BIOCSICSÓKA SŰRÍTMÉNY és az OKOS ÉLET PLUSZ BIOCSICSÓKA-FINOMŐRLEMÉNY  rendeléséhez kattintson a termék nevére

A rezveratrolnak rákmegelőző tulajdonsága is ismeretes, mivel a gyorsan szaporodó tumorsejtek egyik enzimjét gátolja, blokkolja. Antioxidáns hatása révén hatékonyan leköti a szabadgyököket, lassíthatja az öregedési folyamatokat a test különböző belső szöveteiben, valamint a bőrszövetben.

Az antocianidinek és glikozidjaik, az antociánok a bogyós és egyéb gyümölcsök (bodza, szeder, meggy, pirosszőlő, homoktövis, ribiszke, cseresznye, szilva), az almahéj, a padlizsán, a vörös káposzta, a retek és a cékla vöröses-kék színét kölcsönzik, és szintén kiemelkedően hasznosak az emberi szervezet számára. Oxidációt gátló, szív- és érvédő, valamint bélhámsejt-regeneráló tulajdonságai ismertek. A pirosszőlő– és homoktövis magjában az itt jelzett vegyületeken kívül egy speciális vegyületcsoport, az ún. oligomer proantocianidinek (OPC) is jelen vannak, amelyek páratlan antioxidáns és érvédő hatással rendelkeznek (a C- és E-vitamin hatásának 40-50-szerese a védelmi hatékonyságuk az élő sejtekre nézve).

A színes növényekben további értékes komponensek is kimutathatók, amelyek kutatása mind a mai napig folyik. Ilyen például a citrusfélékben lévő heszperedin és naringenin glikozidok, a berkenyében fellelhető narirutin, a csicseriborsóban és köményben található egyéb vegyületek, vagy az édesgyökérben, galagonyában lévő flavonolok. A gabonafélék és zöldségfélék leveleiben szintén találhatók ilyen anyagok, a spenótból és a búzacsírából az egyik legerősebb rákellenes anyag, az apigenin mutatható ki.
 

OKOS MAGOS növényi színanyagtartalmú, bioflanovoidokban, antocianidokban, polifenolokban gazdag őrlemények 
 

E termékek az adott értékes, színes növényi termések héjának, húsának vagy magjának zúzásával, préselésével, végül kíméletes szárításával és őrlésével előállított hazai őrlemények, illetve formulák. Mivel a víztartalmuk igen alacsony, így fajlagosan (tömegegységre vetítve) a beltartalmi értékük, színanyag és fitoaktív anyag tartalmuk, valamint rosttartalmuk is magasabb.

Mivel nem éri 40 Celsius fok feletti hő a termékeket a gyártás (préselés, szárítás) során, így nyers élelmiszereknek minősülnek. Fényvédő csomagolásuk és alacsony nedvességtartalmuk miatt hosszabb ideig tárolhatók, eltarthatóságuk a gyártástól számított 6 hónap.

A termékek hozzáadott anyagot, cukrot, adalékanyagokat (színezéket, aromát, tartósítószert, kénessavat, citromsavat) állati termékek származékait (tej, tojás, hús), szóját, glutént nem tartalmaznak. Natúr, 100 %-os őrleményekként kerülnek a fényvédő tasakokba. Préselt jellegük miatt szénhidrátszegényített formák, így cukorbetegek is használhatják.

Az Okos Magos növényi színanyagtartalmú őrlemények hazai nyersanyag feldolgozásával, magyar munkaerő segítségével készülnek, céljuk elsősorban a hazai emberek egészségének, életminőségének javítása.

A termékek használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, valamint a dietetikai és orvosi szakemberek által javasolt étrendi és egyéb terápiákat.

(Vérhigító készítmény szedése esetén kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát.)
 

Termékekről:

 

Okos Magos Feketeszeder-őrlemény:  Fogyasztható vitamin- és nyomelem bevitel esetén, cukorbetegségkor, szív- érvédő, koleszterinszint csökkentő étrend mellett. Gyökfogás miatt, idősödési folyamatok ellen a bőr és szem, memóriajavítás céljából. Visszér- és aranyérbetegségeknél is használható. Csonterősítéskor. Baktériumellenes, nyálkahártya -gyulladás csökkentő, immunrendszer-erősítő hatásúak lehetnek a színanyagok.  Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

Okos Magos Pirosszőlőmag-őrlemény: A színanyagok oligomer proantocianidin – OPC -, és rezveratrol alkalmasak lehetnek gyökfogás, antioxidáns hatás esetén. Fontos az öregedési folyamat fékezése, szív és érrendszeri betegségek elleni küzdelem, hajszálérkeringés javítása visszeres és aranyeres panaszok csökkentése, koleszterincsökkentés, stroke-ellenesség, sejtvédelem. bélbetegek is fogyaszthatják. A zsírégetés-zsírmobilizáció, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás. Összetétele – tájékoztató adat: fehérje: 12%, zsír: 5%, élelmi rost: 35% Rendeléshez, kérjük kattintson ide!  
 

Okos Magos Homoktövismag-őrlemény bioflavonoid és proantocianidin forrás. alkalmasak lehetnek gyökfogás, antioxidáns hatás esetén. Fontos az öregedési folyamat fékezése, szív és érrendszeri betegségek elleni küzdelem, nyomelem pótlás, hajszálérkeringés javítása, koleszterincsökkentés, stroke-ellenesség, sejtvédelem. bélbetegek is fogyaszthatják. A zsírégetés-zsírmobilizáció, tisztítókúrák kiegészítője, rostforrás , béltisztítás, bélregeneráció, sejtvédelem. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Okos Magos Homoktövishús-őrlemény: Gyökfogás, antioxidáns hatás, karotinoidforrás, vas-és nyomelem pótlás. Lényeges a mindennapos szív- és érvédelem, gyomor- és nyombélvédelem, béltisztítás, bélhám-regeneráció, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása visszeres és aranyeres panaszok csökkentése. A zsírégetés-zsírmobilizáció tisztítókúrák kiegészítője, rostbevitel. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Okos Magos Feketeribiszkehús- és magőrleményGyökfogás, antioxidáns hatás, flavonoid, karotinoid és polifenolforrás, vas-és mikroelem pótlás. Lényeges a mindennapos szív- és érvédelem, bélvédelem, béltisztítás, bélhám-regeneráció, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása visszeres és aranyeres panaszok csökkentése. A zsírégetés-zsírmobilizáció tisztítókúrák kiegészítője, rostbevitel. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Okos Magos Pirosribizlihús- és magőrlemény:Gyökfogás, antioxidáns hatás, flavonoid, karotinoid és polifenolforrás, vas-és mikroelem pótlás. Lényeges a mindennapos szív- és érvédelem, bélvédelem, béltisztítás, bélhám-regeneráció, sejtvédelem, látásjavítás, hajszálérkeringés javítása visszeres és aranyeres panaszok csökkentése. A zsírégetés-zsírmobilizáció tisztítókúrák kiegészítője, rostbevitelRendeléshez, kérjük kattintson ide!
 

Okos Magos Pirosszőlőmag-őrlemény: Fontos a mindennapos szív-érrendszer, hajszálerek, szem, agyszövet, immunrendszer, nyálkahártyák védelme. A színanyagok antioxidáns hatásúak lehetnek. A rezveratrolnak ún. „vörösborhatást" tulajdonítanak. 
Hazai piros és kék szőlőfajták bogyójának sötét színű, értékes színanyagokban leggazdagabb héjrészeinek kíméletes szárításával, őrlésével gyártott nyers élelmiszer, amely a szakirodalmak szerint számos olyan bioflavonoidot – kiemelten rezveratrolt – tartalmaz, ami jótékony élettani hatással lehet a szervezetre. A rezveratrol széles spektrumú antioxidáns, szív- és érvédő, bélnyálkahártya- és tüdőszövetvédő anyag. Hatásait hatékonyan kiegészítheti a homoktövishús-őrlemény. 
 Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Okos   Magos Focus Formula: A speciális növényi színanyagtartalmú őrlemények adott arányú keveréke. Mennyiségi sorrendben: pirosszőlőmag-, ribiszke-, homoktövismag és homoktövishús-őrleményt tartalmaz. Célzottan a szem finom hajszálereinek védelme, a szem- és látásproblémák megelőzése lényeges. A keverék újonnan lett kifejlesztve. a keverék flavonoid, karotinoid, lutein, zeaxantin és egyéb hasznos érvédő, gyökfogó (UV-sugárzás ellen védő) anyagokat tartalmaz. a szem finom hajszálereinek a védelmét, az éleslátás megőrzését a magas UV sugárzás károsító hatása miatt lényeges.  Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

Okos Magos Piros Almarost őrlemény: a hazai almafajták piros héjában és a héj alatti rétegben lévő aktív antioxidánsokat, polifenolokat és flavonoidokat tartalmazza. A nyersanyagok héjának, magházának, magjának és kipréselt, magas pektintartalmú húsának felhasználásával készülő száraz, szénhidrátszegényített (alacsony természetes cukortartalmú) őrlemény. A színanyagok antioxidáns hatásúak lehetnek. A rostok emésztéskönnyítő, béltisztító, a bélflóra szaporodást segítő anyagok lehetnek. fogyókúrákba beilleszthető, magas ballasztanyag tartalmú növényi élelmiszer. 
Rendeléshez, kérjük kattintson ide! 

 

Okos Magos Reform-Almachips (héjas almalapkák, 100 g): zamatos, édes hazai (dél-magyarországi) almafajták felhasználásával készülő, ropogós almahéjat, a héj alatti almahúsréteget és héjas almaszeleteket is tartalmazó édes csemege. A színanyagok antioxidáns hatásúak, lúgosítóak lehetnek. ásványi anyag- és vitaminforrás, éhségérzet csökkentő, teltségérzet növelő hatású. Segít az egészségtelen édességekről való leszokásban is, a gyermekek egyik kedvencévé is válhat. Íze a valódi régi zamatos almafajtákra emlékeztet. Rendeléshez, kérjük kattintson ide!

 

OLTALOM CSOMAG
Kérjük, kattintson a csomag megrendeléséhez!

Tartalma:

1 db Okos Magos Pirosszőlőmag őrlemény

1 db Okos Magos Homoktövismag őrlemény

1 db Okos Magos Csipkebogyó őrlemény

1 db 75% inulintartalmú Okos Élet Plusz Biocsicsóka finomőrlemény

 

Akciónk keretében most 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a csomagot, kivételes 5930 Ft-os áron (7410 Ft helyett)! Kérjük kattintson a csomag megrendeléséhez! 

 

A mindennapi munka során felhalmozódó oxidációs termékek, gyökök lefogása létfontosságú feladat a szervezetben. A regeneráció és a pihenés során a test „megkeresi, monitorozza” a gyökkeltő, reaktív gyököket a szervezetben és hatékonyan semlegesíti őket. A színanyagok támogathatják a szervezetet. A speciális oligomer proantocianidinek, a bioflavonoidok és vitaminok, a gyümölcsök rákmegelőző, melanómaellenes vegyületei jótékony hatásúak. A hazai biocsicsóka széles körű védőanyagai – mely immunrendszer erősítő, cukorbetegeknek is ajánlott -, ezen belül is a polifruktozán inulin, mint prebiotikus immunvédő vegyület jótékony lehet.

A készítmény nevére kattintva részletesen olvashat az egyes termékekről!!

 

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: 
 

A színes őrleményekből maximum napi 2-3×1 teáskanál fogyasztása ajánlott, nyersen, müzlibe, joghurtba, készételbe keverve a főétkezések idején. A Piros almarostból, valamint a Reform almachips-ből ennél nagyobb mennyiség is fogyasztható, igénytől függetlenül. (Almarostból max. napi másfél-2 evőkanálnyi elosztva, bőséges napi folyadékbevitel mellett, a Reform Almachips esetén mennyiségi megkötés nincs).

A színes őrleményeket főzni, sütni, hőhatásnak és fénynek kitenni nem szabad. Felbontás után áttehető fényvédő edényzetbe, vagy gondosan visszazárt formában az eredeti tasakban tárolandó száraz hűvös helyen.

A jelzett termékek bevizsgált, engedéllyel rendelkező, vegyszermentes termékek.

Forgalmazó: Pilis-Vet Életmód Bt.

Szakmai képviselők:

Tóth Gábor, hűtő-konzervipari technológusmérnök, minőségszabályozó okl. élelmiszer-ipari fejlesztő-mérnök, szakíró, élelmiszer- és táplálkozástudományi előadó, médiakommunikációs tanácsadó (Kossuth Rádió, Napközben).

Tóthné Varga Melitta, hűtő-konzervipari technológusmérnök, min. szab. okl. élelmiszer-ipari fejlesztő-mérnök, környezetvédelmi szakmérnök. 

Rendelésfelvétel: 0620/772 2220 (Melitta)

Email: info@okosmagos.hu

Honlap:  www.okosmagos.hu

                www.okosmagos.hu

                www.rostdoktor.hu

Tóth Gábor                

okl. élelmiszeripari mérnök, szakíró

Minden jog fenntartva!

Kép:
www.morguefile.com
id100156175 by voaon www.freedigitalphotos.net/images/other_drinks_g65tomato_juice_p156175.html
ID-10039322 by Ambro www.freedigitalphotos.net/images/Healthy_Living_g284-Woman_With_Blueberries_p39322html
ID-10035341 photostock www.freedigitalphotos.net image Healthcare_g355-Female_Doctor_Checking_Blood_Pressure_p35341.html

 

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]