…Látva a jó eredményeimet, azt mondták, hogy csak szedjem tovább. Gyógyszert azóta sem szedek. Mindenkinek ajánlom: próbálja ki. 
 

Nyolc évvel ezelőtt arra ébredtem, hogy rosszul vagyok. Hányingerem van és ráz a hideg. Éppen hogy kiértem a WC-re, kijött belőlem minden. Hányás, hasmenés, ami nem akart megszűnni. Különösebb előjele nem volt, hacsak az nem, hogy az előző napokban keresztelőn voltunk, ahol sok tortát ettem.

Férjemmel elmentünk a háziorvoshoz, aki megmérte a vércukor szintemet, ami 15 volt éhgyomorra, és azonnal beutalt a kórházba, diabetológiára. Bent feküdtem 4 napot, alaposan kivizsgáltak, erős diétára fogtak. A zárójelentés úgy szólt, hogy rendszeres orvosi vizsgálatra, szigorú diétára és megadott gyógyszer szedésére lesz szükség.
Hálát adok Istennek, mert amint kijöttem a kórházból, beszélgettem valakivel, akinek hasonló problémája volt. Az illető növényi inulint szedett, ami kapor és csicsóka granulátum. Ezt szedtem éveken keresztül, ami nagyon jó hatással volt a szervezetemre. Az orvosok is elfogadták, hogy az általuk felírt gyógyszer helyett ezt alkalmazom. A vércukorszintem teljesen normalizálódott a diéta mellett.
2011. tavaszán egy újabb találkozás kapcsán megismerkedtem az „Okos élet” termékcsaláddal. Először a fent ismertetett terméknél hatékonyabb biocsicsóka kivonatot ettem 2 éven át, ami még jobb hatással volt az állapotomra.
2013. februárja óta (10 hónapja) pedig – szintén az „Okos élet” készítmények közé tartozó – még magasabb inulintartalmú (74,5%) biocsicsóka port szedem, amivel maximálisan elégedett vagyok. Ezt naponta háromszor 1 mokkáskanállal kell étkezés közben bevenni, természetesen a megfelelő táplálkozás fenntartása mellett. 1 tasak 2 hónapra elegendő.
Rendszeresen járok ellenőrzésre, tájékoztattam az orvosaimat is, hogy ezt szedem. Látva a jó eredményeimet, azt mondták, hogy csak szedjem tovább. Gyógyszert azóta sem szedek. Mindenkinek ajánlom: próbálja ki.

68 éves asszony, Budapest 

Tisztelt Tóth Gábor! 
 

Ma délelőtt voltam colonoscopián a Székesfehérvári Kórházban. Azt mondta a gasztroenterológus, hogy az egész vastagbelet át tudta nézni és SEHOL nem talált gyulladást. Azt is mondta, hogy a praxisában még eddig SOHA senki nem gyógyult meg colitis ulcerosából.

Kb . 35 éve szenvedek benne, ezalatt kb. 10x tükröztek már. Nem beszéltem neki a húsmentes diétámról, meg hogy eladtuk a pesti panellakásunkat, otthagytam a stresszes kiadványszerkesztői munkámat és leköltöztünk egy csendes, nyugodt kis faluba. Nem is volt rá idő, még rengeteg beteg várt rá, de igazán nem is volt kíváncsi az orvos, hogy mi lehet a jó lelet mögött.

Mindezeket most azért írtam meg Önnek, mert az összes előadását meghallgattam, és azokból sok tanácsát be is tartok azóta. Szóval köszönöm. 

Üdvözlettel: 
E. Katalin
 


  
Gábor!
 

Örömmel mondhatom, megajándékozott ismerősöm kérdezte, honnan szerezhetne be ilyen terméket. Jó tapasztalatai vannak vele. Használata előtt folyamatos megfázásokkal, magas vérnyomás betegséggel, magas koleszterinszinttel, cukorbetegséggel küzdött, de elég alaposan.

Átadásakor javasoltam neki, hogy este 6 után már ne egyen, zsíros dolgokat kerülje, egyen sok gyümölcsöt, zöldségfélét. Sokat zsibbadt a karja az utóbbi időszakban. Gyógyszereket sokat szedett, de nem sok javulást tapasztalt. Most örömmel újságolta, hogy kb. 3 hete már napi szinten fokhagymát is eszik, azóta a nyers káposztát, répát bőségesen eszi, holott ilyesmi eszébe sem jutott azelőtt. Tüdején sok lerakódás volt, amit a rá kapott gyógyszer nem tudott kitakarítani, viszont a csicsóka használata következtében jelentős mennyiségű lerakódás ürült ki belőle. Jobb a teljesítménye, a megfázása teljesen elmúlt. Folyamatosan hideg lábai se nem zsibbadnak, sem problémát nem jelent a terhelése. Kezének zsibbadása is megszűnt. Érzi, jobb lett a vérkeringése. Azt is mondta, hogy a vízhajtást is elősegítette, mert azt tapasztalta, hogy sűrűbben kell elmennie a mellékhelyiségre. Úgy általában egy jelentős javulást érez, és hiszi, ez a csicsókának az eredményeképpen jött létre. „Kielemeztük”, melyik milyen szervére milyen hatással van és ez hogyan segít más szerveinek is a működésében közvetett módon. Így természetesen az ereinek jobb lett az állapota, ezáltal a tüdejében a kis léghólyagocskák jobban tudnak működni, de a tisztultabb erek éppúgy jótékonyan hatnak a vese ereire is, ezáltal jobb lett a működése. Jelentős mértékben javult az immunrendszere működése, így a szervezet jobban tudja használni az energiáit. Az Ő pozitív tapasztalatait másik két szomszédnak is elmondta, az egyik csak kíváncsi lett, a másik szeretne is használni belőle. 

Pozitív tapasztalatom nekem is van vele. Nem használtam folyamatosan, csak időszakosan, amikor a környezetemben megbetegedések jelentkeztek. Éreztem a jelenlétüket a szervezetemben, de megbetegíteni nem tudtak. Én idősek otthonában dolgozom, a lányom pedig iskolás korú gyermekekkel. Így mindketten bőven találkozunk bacikkal, vírusokkal. Magam részéről maradni szeretnék a csicsókánál, a lányom az aloét használja. Mindkettő hatása érződik. 

Köszönettel:
N.Gy.
 


  
Kedves Gábor!
 

Egy Ráckevei előadásodon jelen voltam férjemmel. Személyesen adtál étrendi tanácsot, magas koleszterin szintem csökkentésére. Nekem genetikai örökség ez a betegség, 30 éves voltam mikor kiderült.

Elkezdtem fogyasztani lenmagot, korpát, lenmagolajat, szójalecitint, és a biocsicsókát, hátha elkerülhető a gyógyszerfogyasztás. Nem telt el egy hónap se, bejelentkeztem vérvételre. Hát, azt hittem elcserélték a leletem. Az összes koleszterinem jó, a sima se sokkal több csak 5,3, ez az érték 3 évvel ezelőtt 8 volt kereken. A csicsóka ízvilága nem igazán jön be nekem de ezentúl is fogyasztom mert fantasztikus hatása számomra is bizonyított. Köszönöm jó tanácsod,és remélem nagyon sok emberhez eljut majd ez a csoda. Én, minden ismerősömnek ajánlani fogom.

Még egyszer köszönöm. 
K.E. 

(A levélben leírt étrendi kiegészítők, speciális étrendi tényezők nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést – Tóth Gábor megj.) 

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

[events_calendar long_events=0 ]