TÓTH GÁBOR: Kiút az allergiából

Feltöltve: 2018. szeptember 10.


z ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik. Sok esetben a folyamatok tünetmentesen, „csendesen” zajlanak a szervezetben, különösen az ételintoleranciák esetében.   Tóth Gábor: Kiút az allergiából című könyve nem orvosi vagy dietétikai szakköny. Az ételek okozta allergiák és intoleranciák mellett természetesen a légzőszervi és keresztallergiák, valamint más, kapcsolódó területek (pl. a nikkel, a latex, a napfény stb.) is helyet kaptak a kötetben. Az egészségvédő táplálkozás és a légzőszervi, illetve ételallergiák összefüggései sok érdekességet és újdonságot tartogathatnak az olvasók számára, amelyeket számtalan konkrét tanács egészít ki.TÓTH GÁBOR:  

KIÚT AZ ALLERGIÁBÓL

Az ételallergiák és ételintoleranciák tárgyköre a korszerű orvostudomány legnagyobb talányai közé tartozik. Sok esetben a folyamatok tünetmentesen, „csendesen” zajlanak a szervezetben, különösen az ételintoleranciák esetében.

Tóth Gábor: Kiút az allergiából című könyve nem orvosi vagy dietétikai szakköny.

Az ételek okozta allergiák és intoleranciák mellett természetesen a légzőszervi és keresztallergiák, valamint más, kapcsolódó területek (pl. a nikkel, a latex, a napfény stb.) is helyet kaptak a kötetben. Az egészségvédő táplálkozás és a légzőszervi, illetve ételallergiák összefüggései sok érdekességet és újdonságot tartogathatnak az olvasók számára, amelyeket számtalan konkrét tanács egészít ki.

 

 

 

 

 A RENDELÉS http://e-mentes.com/

 

Ma már érdemes első kézből is tájékozódni az életünket közvetlenül befolyásoló, megrontó népbetegségek mibenlétéről.

Tóth Gábor – Bio Gabi: Kiút az allergiából című könyve ezt az igényt igyekszik kielégíteni, amely az egyénre szabott táplálkozásra, a természetes gyógymódokra és a lelki egyensúlyra is hangsúlyt helyez.

Részletes tartalomjegyzék:

Kiút az allergiából tartalomjegyzék

 

KIÚT AZ ALLERGIÁBÓL könyvajánló

Hála a kedves Hallgatóknak, érdemes volt folytatni az egészségről, étrendről, élelmiszerekről való beszélgetéseket, amelyek – remélem, már sokan megszokhatták – kilépnek a klisék világából, sőt kiléptetik a kedves Hallgatót is a komfortzónájából. Éppen ez is a céljuk.

 

Milyen kérdésekre keresi a választ TÓTH GÁBOR: Kiút az allergiából című könyve

  • hogyan működik az immunrendszer, mik a védelem első vonalai
  • az allergia és az intolerancia fogalma
  • a betegség kiváltói: az allergének,
  • a gének,
  • az allergia tünetei gyermek- és felnőttkorban,
  • légzőszervi allergiák, az allergiás nátha, a könnybe lábadt szem, atkák, gombák, asztma…,
  • bőr allergiás tünetei, allergia érintésra, fullánkok…,
  • táplálkozás és az allergia, ételintoleranciák, tehéntej, csecsemőkori reflux és a tejallergia, tojás…,
  • keresztallergiák
  • táplálékintoleranciák, a hisztamin, ízületek, migrén, hiperaktivitás
  • gluténérzékenység (cöliákia), laktózérzékenység, fruktózintolerancia, galaktózintolerancia, zöldség-, gyümölcs- és fűszerallergiák, élelmiszer-adalékanyagok
  • életmód és allergia, mit tegyünk, mit ne tegyünk

.


A RENDELÉS LEADHATÓ: http://e-mentes.com/
http://e-mentes.com/kiut-az-allergiabol.html

 

Kérem kattintson a részletes információkért.


A RENDELÉS LEADHATÓ:  http://e-mentes.com/kiut-az-allergiabol.html

Megosztom

Szerző:
Tóth Gábor

Bővebben » Tóth Gábor

Eseménynaptár

<< Sze 2018 >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30